gphaber

Gaziosmanpaşa'dan Deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak...

GAZİOSMANPAŞA

Depremzedelere destek olmak isteyen Gaziosmanpaşalı kadınların, ördükleri yelek, atkı, eldiven, bere gibi kışlık kıyafetlerle oyuncak Bebek'ler teslim edildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesinin Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören kadın kursiyerler ve ilçedeki gönüllülerle bir araya gelerek depremzedeler için yelek, atkı, eldiven, bere gibi kışlık kıyafetler ve oyuncak bebekleri örerek çocukları sevindirdiler. El emeği ürünlerine kendi el yazısıyla notlar da ekleyen kadınlar, soğuk kış şartlarında depremzedelere yardım elini uzatıyor.


Depremden etkilenen çocuklara destek olmanın önemine vurgu yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşalı kadınlarımızın el emeği göz nuru ile hazırladığı atkı, şapka, bere ve oyuncakları; deprem bölgesinde yaşayan çocuklarımıza teslim ettik. "Çocuklarımızın pek çoğu belki de deprem diye bir şeyin varlığından bile haberdar değillerdi. Bu gerçekle sarsıcı bir şekilde karşılaştılar. Bu travmayı tamir etmek, yaşamla yeniden sağlıklı ilişki kurmalarını sağlamak için de elbirliği ile çalışacağız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.