gphaber

Küçükköy'de TESPO'ya İlgi Büyük

GAZİOSMANPAŞA

Toptan Alış Verişte İddialı İsim Olan "Tespo" Gaziosmanpaşa Küçükköy'de Vatandaşlardan Tarafından Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor.

Tespo, Avrupa ve Amerika’da yaygın olan Cash&Carry sisteminin Türkiye’deki öncüsü Tespo Cash & Carry sektörde hızla gelişerek zincir mağazalarının 14'üncüsü 2012 tarihinde İstanbul Küçükköy’de müşterilerinin hizmetine sundu.
Gıda ve tüketim maddeleri pazarlamasında 89 yılanda açılan,Cash & Carry sektöründe 25 yıllık tecrübesi ile merkezi İzmir’de kurulan ve Türkiye’de hızla gelişen toptan alışveriş merkezi Tespo Cash & Carry; zincir mağazalarına eklediği en yeni halkasıyla müşterilerine toptan, kaliteli, güvenilir, hızlı ve karlı alışveriş imkanı sunmaya devam ediyor.
Otel, bakkal, market, sanayi tesisi ve özel işletmeler gibi vergi numarası olan müşterilerine toptan alışverişin avantajlarını yansıtabilmek için pek çok üründe kampanya ve toplu alımlarda ilave indirimler uygulamaya Küçükköy mağazasında da imkan tanıyor.


Detaylı Bilgi İçin Lütfen linki Tıklayınız
İstanbul - Küçükköy Mağaza Müdürü: Ercan Öztürk Telefon: (212) 618 33 33 Fax: (212) 618 33 40 Email: tespo.kucukkoy@tespo.com.tr Adres: İstanbul Caddesi No:36 Fevzi Çakmak Mahallesi Gaziosmanpaşa 34240 İstanbul Gaziosmanpaşa - İstanbul
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.