gphaber
2014-02-10 14:50:10

HASAN TAHSİN USTA BAŞARILI OLUR MU?

10 Şubat 2014, 14:50

 30 Mart 2014 seçimlerinde geri sayım başladı. Adaylar sahaya indi. Tüm adaylar; kendilerini ve projelerini halkımıza en iyi şekilde anlatabilmenin gayreti içerisindeler. Projelerle halkın karşısına çıkmak elbette ki çok önemli. “çamur at tutmazsa izi kalır” anlayışı artık prim yapmıyor. Halkın palavralara ve bu tür propagandalara karnı tok. Bu yüzden de bu tür çalışma içerisine giren aday ve partilere de asla ve asla müsaade etmez ve etmeyecektir.
Dileğimiz odur ki, bu seçimlerin ilçemizde olduğu kadar, tüm yurdumuzda hiç kimsenin burnu dahi kanamadan, huzur ve sükun içerisinde yapılabilmesidir. Seçimin sonunda elbette ki bir kazananın olacağı gibi kaybedeni de olması kaçınılmazdır. Bu bir demokrasi mücadelesidir. Demokrasilerde asıl olan halkın kararıdır. Bu karara saygı duyulması da ileri demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. 

İlçemizde 30 Mart seçimlerinin kazananı, ya da kazanacak olanı hemen hemen belli gibidir. Çok büyük bir aksilik yaşanmazsa ilçemiz Gaziosmanpaşa’da Belediye Başkanlığı koltuğuna, harita yüksek mühendisi Sn. Hasan Tahsin USTA oturacaktır. Sn. USTA aday adaylığı sürecinden itibaren işini son derece sıkı tutmakta, ilçemizde girilmedik ev, açılmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmamak için yoğun bir kampanya yürütmektedir. Arkasına aldığı pozitif hava ve AK PARTİ teşkilatının çok büyük desteği ile, hedefe her geçen gün bir adım daha yaklaşmaktadır.

Takdir edersiniz ki bu yürüyüş pek de kolay olmayacaktır. Önüne pek çok engel çıkartılacak, karalama, kirletme ve yok etme planları yapılacaktır. Tıpkı dünya lideri Sn. Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a yapıldığı gibi. Akıldan uzak tutulmamalıdır ki herkesin bir hesabı varsa Yüce Mevla’mızın da hesaplar üstü bir hesabı vardır. Ve bu hesap mutlak surette galip gelecektir. 

Eteğinde yalan-dolan, iftira, şantaj, entrika gibi pislikten başka malzemesi olmayanlar, 30 Mart akşamında hak ettikleri yada layık olduklarını bulacak ve halkımızın okkalı bir şamarını enselerinde hissedeceklerdir. Bu öyle bir şamar olmalıdır ki, her türlü karanlık ve tehlikeli yollara tevessül eden bu sözde demokrasi havarileri, ne Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve ne de 2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde başarının yanına dahi yaklaşmamalı, treni uzaktan seyretmeli ve tam bir hüsrana uğramalıdırlar. 

Azıcık insaf ve izan sahibi olan imkanları ölçüsünde iç ve dış olayları yakından takip edebilen tüm aklı selim sahibi vatandaşlarımız, ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanmak istenen bu kirli oyun ve tuzakların farkındadır. Milletimiz bu karanlık yüzlere asla geçit vermeyecek ve zafer her zaman olduğu gibi inançla, ihlasla, aşkla ve şevkle bu millete hizmet etmeyi kendisine düstur edinmiş olan kadroların olacaktır. Bu kadro 12 yıldır AK PARTİ’ de vardır ve uzun yıllar da var olmaya devam edecektir.

İşte bu kadronun ilçemizdeki parçası da AK PARTİ İlçe Teşkilatı ve bu Teşkilatın Belediye Başkan Adayı Sn. Hasan Tahsin USTA’ dır. Kendisi ile uzun yıllar öncesine dayanan bir tanışıklığımız ve dostluğumuz vardır. Tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki; halkımızın huzuruna çıkarak Belediye Başkanı olabilmek için oy talebinde bulunan adaylar içerisinde Sn. USTA bu göreve en layık olandır. Kentsel Dönüşüm projelerinde karşılaşılan zorlukların giderilmesi ve aşılmasında mühendis kimliği büyük bir rol oynayacaktır. Bu konunun uzmanlık alanı olması ise, büyük çoğunluğu Kentsel Dönüşüm içerisinde yer alan ilçe halkı için de çok büyük bir avantaj olacaktır. 


Hasan Tahsin USTA’ nın geçmişte Gaziosmanpaşa Belediyesinde Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı olarak görev yapmış olması, daha sonra ise İl Genel Meclisi Üyesi olarak ilçemize değerli hizmetlerde bulunması, Belediyeyi ve Belediye yönetimini tanıma imkanı bularak kendisini yetiştirmesi, ve zor bir görev olan Başkanlığa kendisini hazırlamış olması da ilçe halkı için büyük bir şanstır. Ayrıca uzun yıllar RP ve FP İlçe Başkanı olarak görev yapması, O’nun tüm mahallelerde çıkmaz sokaklara kadar ayak basmasına, siyasi çalışma yapmasına ve böylelikle İlçeyi çok iyi tanımasına sebep olmuştur. Kazanılan bu tecrübe, Belediye Başkanlığı döneminde şüphesiz ki kendisine çok büyük yararlar sağlayacaktır.

Tüm bu veriler ışığında planlı-programlı ve disiplinli bir şekilde yürütülecek olan propaganda ve tanıtım süreci sonunda halk ile kucaklaşan ve onlarla bütünleşen bir Başkan Adayının başarılı olmaması mümkün değildir. Şayet bir de Başkanın etrafında oluşan çember iyi analiz edilir, niyetler iyi okunur ve halkın benimseyebileceği, gözü kapalı oy verebileceği iyi bir kadro da oluşturulabilir ise AK PARTİ oyları İlçemizde tavan yapar.

Ya sonrası? İlçenin birikmiş sorunları, milyonlarla (Eski deyişle Trilyonlar) ifade edilen Belediye borçları ne olacak? Bu yükün altından nasıl kalkılacak diyen sesleri duyar gibiyim. Hemen belirtmeliyim ki; “tekeden süt çıkartabilen” geçmişin kadroları gibi, bugün de aynı inanç, azim ve karalılıkla çalışmaya devam edildiği takdirde, borçlar da ödenecek, sorunlar da çözülecektir. Bu iş nasıl olacak derseniz, bırakalım onu da önümüzdeki dönemin değil; dönemlerin başkanı olmaya talip Sn. Hasan Tahsin USTA ve O’nunla birlikte çalışmayı planladığı yakın mesai arkadaşları düşünsün. Kalın sağlıcakla…
Gaziosmanpaşa Eski
Belediye Başkan Yardımcısı
AZMİ AYDEMİR

Yorumlar (1)

eski bir çalışan 10 Yıl Önce

tesbirlere katılmamak mümkün değil....fakat bir ihaleye üç er dosyayla (en az birisi sahte isim ve adres) katılanları düşündükçe,hatırladıkça,şimdi bunların nasıl pusuda beklediklerini tahmin etmemek zor değil diye de neyazıkki düşünmüyor değiliz.......

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.