banner171

ARDA OLMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ

ARDA OLMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ

Kazakistan maçından sonra mikrofonlar kendine yönelen Arda “Attığım golü Türkiye Cumhuriyeti'ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum” dedi.

 Bu açıklamanın ardından ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Türkiye-Kazakistan milli futbol maçından sonra "Attığım golü Türkiye Cumhuriyeti'ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum" diyen milli futbolcu Arda Turan'a selam göndererek "Arda kardeşime buradan selam olsun" dedi. Taş'ın bu sözleri salondan büyük alkış alınca Türkiyede Kızılca kıyamet koptu.

Bu sözlerinin çok tartışılması üzerine yıldız futbolcu açıklama yapmış ve kesinlikle sözlerinin siyaset içermediğini dile getirmişti. Avusturya karşılaşmasında Arda Turan'ın kaçırdığı penaltı sonrasında yıldız oyuncuyu takım arkadaşları teskin etti. Kazakistan karşılaşmasındaki müthiş sevinciyle dikkat çeken Arda Turan bu kez sahayı büyük bir üzüntüyle terk etti.

Ardayı Seversiniz veya sevmezsiniz ama Arda Türk Futbol tarihinde çok önemli bir isimdir. Belki bazı okuyucularımız bilmez, hatırlatmakta fayda var. Arda Bayrampaşa’da  1987 yılında doğdu.Futbol hayatına da yine Bayrampaşa ,Altıntepsi’de başladı .Yani bizim içimizden Çıkan birisi Arda , Bayrampaşa Topkapı minibüs hattında belki yüzlerce defa bizimle aynı minibüste yolculuk ederek Florya’ya gitti.

Arda'nın en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de yardıma muhtaç çocuklara ve vakıflara yaptığı bağışlar ve manevi desteklerdir. Özellikle "Türkiye Böbrek Vakfı"  ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Organizasyonlarında sık sık yer almaktadır.

Arda bu olaylardan sonra yaptığı açıklamasında “Kimsenin ölmemesi temennimin yanlış anlaşılmasını ve sözlerimin farklı yönlere çekilmesini üzüntüyle izliyorum. Ailesinden şehit vermiş, ülkesini seven bir Türk genci olarak, temiz duygularla söylediğim şeylerin siyaseten kullanılmasına şiddetle karşıyım” demişti.Ne olur Ardanın futbol’unu konuşalım,henüz 24 yaşındaki bu genç yeteneğimizi , Köpekbalıklarının yemi yapmayalım.


YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153