banner171

Arnavutköy Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesi İmzaladı

Arnavutköy Belediyesi Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzalayarak memurlarını sevindirdi.

Arnavutköy Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesi İmzaladı

Arnavutköy Belediyesi'nde yapılan imza törenine Bem-Bir-Sen İstanbul İl Başkanı Levent Uslu, Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Yönetim kurulu Üyeleri Belediye Daire Müdürleri ve personeli katıldı.

Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada, Arnavutköy’e hizmet götürmede tüm gayretleriyle görev yapan memurlarımıza verdiğimiz sözlerimizi yerine getiriyoruz. Beldemizi Belediye personelimizle birlikte yaşanılır bir Belde haline getirmek için proje üretiyor, azimle çalışıyoruz. Nasıl Beldemizi güzelleştirmek için çalışıyorsak, personelimizin sosyal ve ekonomik standartlarını iyileştirmek ve yükseltmek içinde çalışmalarımız devam edecektir' dedi.

Bem-Bir-Sen İstanbul İl Başkanı Levent Uslu da konuşmasında, geçim sıkıntısı içinde kıvranan personelden yüksek performans beklemenin yanlış olacağını, dolayısıyla Belediye Başkanlarının personeline yönelik Sosyal Denge Sözleşmeleriyle ekonomik standartlarını iyileştirmesinin önem taşıdığını vurguladı. Uslu, personeli için yaptığı Sosyal denge Sözleşmesi'nden dolayı Başkan Baltacı'yı kutlayarak teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153