banner171

Arnavutköy’de Buz Pateni Heyecanı

Arnavutköy Belediyesi’nin, 2. sini organize ettiği buz paten pistini törenle açıldı. Arnavutköy Belediyesi Festival alanında açılışı yapılan buz pistinde, geri dönüşüm atıkları getiren herkes ücretsiz buz pateni yapabilecek.

Arnavutköy’de Buz Pateni Heyecanı
 Arnavutköy Belediyesi’nin gençleri, spora teşvik etmek ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek için her sene organize ettiği buz paten pistini, bu sene de yoğun ilgiyle açtı. 1 Aralık’a kadar Arnavutköy Festival alanında hizmet verecek olan buz paten pisti, daha sonra ise Hadımköy Kapalı Spor Kompleksi’nde kurulacak. Hadımköy Kapalı Spor Kompleksinde ise 1 Ocak’a kadar açık kalacak olan buz paten pisti, 25 bin kişiye hizmet verecek.

Buz paten pisti açılışında konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz buz pistinin bu sene 2.sini düzenliyoruz. Düzenlediğimiz bu sosyal aktivitelerle, gençlerimizin sosyal hayata adapte olmaları ve hafta içi yoğun ders mesailerinin stresini bu aktivitelerle atmaları sağlayacaklar. Gençlerimiz, getirdikleri geri dönüşümlerle hem çevreye zarar verecek atıkların toplanmasına katkı sağlayacaklar, hem de ücretsiz buz pateninden yararlanacaklar diye konuştu.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın konuşmasından sonra, davetliler tarafından buz pateni pisti, kurdelenin kesilmesinden sonra açıldı.


Buz Pisti Eğlencesi Başladı


Açılış törenini ardından İstanbul Buz Hokey takımı seyircilere gösteri maçı yaptı. Gösteri maçının ardından minikler, deneyimli antrenörler eşliğinde buz pateninin inceliklerini öğrenmeye çalışırken eğlenceli dakikalar geçirdiler. Yoğun İlginin olduğu açılışta buz pateni yapmanın heyecanını herkes yaşadı.


Arnavutköy Belediyesi tarafından Festival alanında yapılan buz paten pisti;  10.00-18.00 arasında 1 ay boyunca hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153