banner171

Arnavutköy'de Depremzedelere Yardım Desteği Sürüyor

Arnavutköy Belediyesi başlattığı yardım kampanyasına, kurban bayramında ulaştırılan yardım malzemeleriyle devam etti. Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı ve Belediye Başkan yardımcıları Van’da evleri yıkılan depremzedeleri ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladılar.

Arnavutköy'de Depremzedelere Yardım Desteği Sürüyor

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Belediye Başkan Yardımcıları Turgut Baran ve Melik Genç ile Özel Kalem Müdürü Menaf Batur, bayramın 3. Gününü depremzedelerle birlikte geçirerek bayramlarını kutladılar. Başkan ve Başkan yardımcıları köyleri gezerek depremzedelerle sohbet edip sıkıntılarını dinlediler. Köylülerin ve özellikle de çocukların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Haşim Baltacı ve Belediye Başkan Yardımcıları yanlarında getirdikleri oyuncakları çocuklara dağıttılar.

Kardeş Köylere Yardım

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına bir yenisi daha eklendi. Bir tır dolusu yardım malzemesi bayramın 3. günü depremzedelere ulaştırıldı.

İstanbul’dan yola çıkan yardım malzemeleri, Arnavutköy Belediyesi tarafından belirlenen; Çetintaş, Bozyaka, Gültepe ve Aşağıakçakaya kardeş köylerine bayramın 3. günü teslim edildi.

 Arnavutköy Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcıları depremzedelerin barındıkları yerlerde ziyaret ederek bizzat yardımları kendileri dağıttı.

Depremzedelere yapılan yardım malzemeleri arasında; bay bayan çocuk kabanları, bay bayan çocuk ayakkabıları, bay bayan çocuk kazakları, battaniyeler, yastık ve yorganlar, bebek mamaları, bebek bezleri ve gıda kolileri bulunmaktadır.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153