banner171

Arnavutköy'de Hobi Bahçeleri Sahiplerini Bekliyor

Vatandaşların şehir yaşantısından uzaklaşarak doğal bir ortamda vakit geçirebilmelerini ve organik tarım yapabilmelerini sağlamak amacıyla Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hobi Bahçesi Projesi kapsamında yer satışları devam ediyor.

Arnavutköy'de Hobi Bahçeleri Sahiplerini Bekliyor
 Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen Hobi Bahçesi Projesi; Sazlıbosna yolu üzerinde vatandaşların organik ürünler yetiştirebilmeleri için tasarlandı. Yeni yıla girilmesi ile birlikte 2013 satışlarının başladığı açıklanan ‘Hobi Bahçesi’ alanlarının her biri 78 m²’den oluşuyor. Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, bu proje ile vatandaşların apartman yaşantısından kurtularak yeşillik içerisinde kendi sebze ve meyvelerini yetiştirebileceklerini belirtiyor.

Herkesin Sofrasında Kendi  Ürünü Olacak


Arnavutköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Hobi Bahçesi Projesi’, aynı zamanda meyve ve sebze fidelerini temin ederek sofralarınızda kendi ürünlerinizi tüketebilmeniz için de imkân sunuyor. Aileniz ile güzel vakit geçirebileceğiniz ve aynı zamanda doğa ile iç içe ruhunuzu dinlendirebilme imkânı bulacağınız bu projeden yer temin edebilmek için, sadece kimliğiniz ile Arnavutköy Belediyesi Merkez Hizmet Binası’na uğramanız yeterli oluyor. Detaylı bilgi için aşağıda ki irtibat numarasını arayabilirsiniz.


İrtibat Telefonları: 0 212 444 4 597 - 1184

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2013, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153