banner171

Arnavutköy’de Sağlıklı Yaşam İçin Spor

Sağlıklı Yaşam Merkezi, Yaz Günlerini Havuz Keyfi ve Spor Yaparak Geçirmek.

Arnavutköy’de Sağlıklı Yaşam İçin Spor

İçerisinde kapalı spor salonu, fitness salonu ve yüzme havuzu bulunan Arnavutköy Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi; yaz ve kış döneminde genç yaşlı, kadın erkek her yaş gurubuna hizmet vermekte. Yaz günlerini spor yaparak geçirmek, fazla kilolarından kurtulmak ve sağlıklı yaşamak isteyenler; fitness yapmak, havuzda yüzmek ve salon sporlarından yararlanabilirler. Her yaşta düzenli spor fitness ve havuzda yüzmek sizleri ilerleyen yaşlarda bekleyen sağlık sorunlarından koruyacağını açıklayan Sağlıklı Yaşam Merkezi Yetkilileri, eğitim süresince profesyonel uzmanlar eşliğinde sizlere yardımcı olmakta.

             Sağlıklı Yaşam Merkezin’ de Olimpik Havuz

Öğrenci ve kamu personeline farklı tarife sunan Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki yarı olimpik yüzme havuzunun boyutları; uzunluk 25 metre, genişlik 12 metre, derinlik 2.20 metre. Havuz su ısısı yazın 24-26 derece kışın ise 28-30 derece arasında.

Seans süresinin bir saat olduğu Sağlıklı Yaşam Merkezin ‘de havuz fiyat tarifesi şu şekilde; kamu personeli ve öğrenciler için seans başı 5 TL,  serbest çalışanlar için 10 TL. Aylık abonelik isteyenler için ayda 8 seans olup, kamu personeli ve öğrenciye 40 TL, serbest çalışanlara 60 TL’dir. Ayrıca cumartesi ve pazar günleri 4-6 ile 6-12 yaş guruplarına da eğitim veren Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çocuk guruplarına fiyat, 40 TL‘dir. Fitness fiyatları ise; kamu ve öğrenciye aylık abonelik 40 TL,  serbest çalışanlara 60 TL şeklindedir.

Sağlıklı yaşam merkezine başvurmak için gerekli evraklar şöyle; Başvuru formu, 2 adet fotoğraf, sağlık raporu, Tam idrar testi, Hepatit b kan testi.

Spor salonu ulaşım adresi ve telefon numarası :Mustafa Kemal Paşa Mah.Serap Sokak No:12 Arnavutköy / İstanbul


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153