banner171

Kadagal Tekrar Başkan

Geçtiğimiz günlerde işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklayan ve yapılacak olan kongrede de aday olmayacağını belirten Aziz Kadakal, yediden yetmişe Arnavutköyspora gönül veren herkesin yoğun ısrarı sonucu yeniden aday oldu.

Kadagal Tekrar Başkan

ARNAVUTKÖY KADAKAL DEDİ!

Geçtiğimiz günlerde işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklayan ve yapılacak olan kongrede de aday olmayacağını belirten Aziz Kadakal, yediden yetmişe Arnavutköyspor’a gönül veren herkesin yoğun ısrarı sonucu yeniden aday oldu ve başkanlık koltuğuna tekrar oturdu.

Pazar günü Arnavutköyspor Kulüp Lokalinde gerçekleştirilen kongrede başka aday çıkmayınca Aziz Kadakal üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. 200 delegenin katıldığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporlarının okunması ile devam etti.

Kongrede bir konuşma yapan Aziz Kadakal, istifa sürecini değerlendirerek, “Ne yazık ki her insanın her dönemi dört dörtlük değildir. Bizlerin de bireysel olarak zaman zaman sıkıntılar yaşadığı dönemler olmuştur. En sıkıntılı anlarımda bile bunca yıllık köklü geçmişe sahip köyümüzün kulübünü yalnız bırakmadım. Ancak, bazen çok yalnız bırakıldığımı düşündüm, bu da beni oldukça yordu.

Israrlar sonuç verdi ve aday oldu

Ticari hayatta oldukça çalkantılı dönemler yaşadım, işimle ve ailemle ilgilenmediğim kadar bu kulüp ile ilgilendim ve yoruldum. Bu nedenle de geçtiğimiz haftalarda istifamı yönetim kurulum ile paylaşarak yeniden aday olmayacağımı da ifade ettim. Fakat gerek yönetim kurulum, gerek taraftarlar ve gerekse Arnavutköyspor’a gönül vermiş tüm halkımızın tepkisi aynı oldu. Göreve devam etmem için sayısız telefon aldım” dedi.

Kulüp başkanlığına devam etmesi yönünde yoğun tepkiler aldığını söyleyen Kadakal, ısrarlar sonucu yeniden aday olmaya karar verdiğini ifade etti. Kadakal ayrıca, kongrede yaptığı konuşmada kulübün hiçbir zaman sahipsiz bırakılmayacağını ifade ederek kongreye katılan herkesten kulübe destek olmaları yönünde söz aldı.

Şampiyonluk sözü verdi

Yeni sezon hazırlıklarına bir an evvel başlayacaklarını da ifade eden Kadakal, “Eldeki imkanlarla en iyisini yaptık. Fakat önümüzdeki sezon için şampiyonluk sözünü veriyorum. Arnavutköyspor en güzel yerlerde temsil edilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yeni dönemde de teknik direktör Kemalettin Dirik ile yollarına devam edeceklerini vurgulayan Kadakal; “Bizler her zaman Kemalettin Dirik hocamıza güvendik ve yolumuza yine onunla devam edeceğiz” dedi.

Arnavutköy Rehberi

YORUM EKLE
YORUMLAR
süleyman,kadagal
süleyman,kadagal - 12 yıl Önce

başarılar,dilerim,,,,,,trabzondan

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153