banner171

Sokak İftarı Bolluca ve Baklalı’ da

Her gün en az bir mahallede, iftarı yemeği düzenleyen Arnavutköy belediyesi dün; bolluca merkez mahallesi ile baklalı köyünde iftar yemeği verdi.

Sokak İftarı Bolluca ve Baklalı’ da


Arnavutköy belediyesi; sanat galerisi, sokakta iftar ve çorba çeşmesiyle her gün 1500 kişiyle buluşuyor. Dün Bolluca Merkez Mahallesi ve Baklalı Köyüne kurulan sofralarda iftar açan vatandaşlar, Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Ak Parti Millet Vekili Mehmet Muş, Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nail Çamcı ve Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner’ de orucunu sokakta kurulan masalarda açtı.

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı; Beraber iftar açmanın, ekmeği birlikte paylaşmanın mutluluğu içindeyiz. Burada bulduğumuz nimetleri, imkanları bulamayan insanlar var. Bu sayede açlığın, yokluğun, sıkıntının ne demek olduğunu anlıyoruz dedi.

Ak Parti Millet Vekili Mehmet Muş ‘‘sokak sokak ramazan’’ organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür edip; ‘‘ Ramazan ayı vesilesiyle sizlerle bir araya geldik. Ramazan ayı paylaşım ayı, nefisi terbiye etme ayı ve ihtiyaç sahiplerinin durumunu anlama ayıdır. Sofralarımızda bereketli ve bol rızık var. Dünyanın farklı ülkelerinde de bu nimetlerden yararlanamayan insanlar var. Ramazan ayı başta rahmet, ortada mağfiret sonda da cehennem azabından kurtuluş demektir.’’ dedi.

Sabrın, huzurun ve iftar vaktini birlikte beklemenin tatlı telaşını yaşayan halk, birlikte oruç açmanın hazzını yaşıyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153