banner171

Aziz Başkana sahip çıkmak…

Aziz Başkana sahip çıkmak…

Dün Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı İsmail Ergüneş , Ak partinin Gaziosmanpaşa’da % 60 oy hedefinden  bahsederek “ bu hedefin tutturulması halinde görevimizi yaptığımızı söyleyebiliriz “  diyerek çıtayı  çok iddialı bir değere yükseltti.

Peki bu hedef gerçekten tutturulabilir mi? Anket sonuçlarına göre AK parti yükselişini devam ettirerek % 50 bandına oturmuş görünüyor. Siyaseti değerlendirenler AK partinin merkeze oturduğunu söyleyerek “merkezdeki tüm boşluk Ak parti tarafından tamamen doldurulmuştur. Bu şartlar altında AK partinin Türkiye genelinde  % 50 civarında bir oy alması kaçınılmaz bir sonuçtur” şeklinde yorumlar yapmaktadırlar.

İstanbul Ak partinin Lokomotif şehirlerinden olduğundan dolayı ve yaklaşık 45 tane il kadar milletvekili çıkardığı ( tam 85 tane milletvekili) göz önüne alınırsa, İstanbul’un ve Gaziosmanpaşa’nın Türkiye için önemi bir kez daha ortaya çıkar. AK parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu belki de bu sebeple  milletvekilliğini bir kenara bırakarak,teşkilatını seçime hazırlamak için görevine devam etme kararı aldı. Kolay değil hedef çok büyük ,fedakarlıksa al sana en büyüğü ,Muhalefet partisi CHP’nin İstanbul il başkanı Nebil İlseven’in  57 gün dayanabildiği unutmayalım.Üstelik arkasında Devasa medya gücü varken .

Tek başına iktidar olan AK partinin il başkanlığı görevine bir beş yıl daha devam etmek her babayiğidin göze alabileceği bir risk değil,üstelik Milletvekilliği Altın tabakta sunulmuşken ..Hedefler büyük olunca fedakarlıklar da büyük oluyor demek ki..

Aziz bey’in Gaziosmanpaşa’lı olması , Ak parti Gaziosmanpaşa teşkilatının seçimlere bütün gücüyle asılması için başlı başına yeterli bir sebeptir , nasıl ki  ilçenin en ufak sorunlarında il başkanı olarak devreye giriyor  ve gerek hükümet, gerek büyükşehir nezdinde gerekli desteği verebiliyorsa ,Biz de Gaziosmanpaşa’lı olarak  Aziz başkana sahip çıkmalıyız.Bu desteği gösterebileceğimiz tek yer ise seçim sandığı olacaktır.

Bu çağrım sadece Ak parti Gaziosmanpaşa teşkilatına değil, parti ayrımı yapmadan hizmet isteyen tüm Gaziosmanpaşalılaradır . Unutmayalım ki tek başına iktidar bir partinin İstanbul il başkanlığı ,Büyükşehir belediye başkanlığı kadar önemli bir makamdır ve bu fırsat bizim elimizde ,eğer bu seçimde Aziz başkana desteğimizi farklı olarak gösterebilirsek , emin olun ki kazanan Gaziosmanpaşa olacaktır.


YORUM EKLE
YORUMLAR
ali aktepe
ali aktepe - 13 yıl Önce

çok anlamlı bir yazı olmuş,gerçekten ilçemizin değerlerine sahip çıkmalıyız .Biz çıkmazsak başkaları çıkacak

cemil alemdar
cemil alemdar - 13 yıl Önce

aziz başkanı desteklemek için çok neden var elbet obir gazi osman paşalı obir vefa poyrazlı ,obir arkadaş o mazlumların yanında olan kibar beyefendi ,köylünün yolundan ,sıkaıntısından , şehirlinin sıkıntısına varıncaya kadar yanında ise bende varım arkadaş .sözün özü bu .saygılarımla.

gopasali
gopasali - 13 yıl Önce

Aziz Başkan her zaman şu örneği verir ve bu örnek siyasete bakış açısını göstermesi açısından belirleyici olmuştur. Usta en iyi taşı yapının en güzel köşesine koyar, burada amaç iyi bir taş olmaktır, sonuçta usta iyi taşı zamanı geldiğinde en güzel yerde değerlendirecektir.

banner208

banner148

banner150

banner153