banner171

BAŞKAN AYDINER ZABITANIN 186’NCI YAŞINI KUTLADI

Zabıta Haftası ve Belediye Zabıta Teşkilatı’nın 186’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, zabıta personeli ile yemekte bir araya gelerek Zabıta Haftası’nı kutladı.

BAŞKAN AYDINER ZABITANIN 186’NCI YAŞINI KUTLADI

Titanic Hotel’de zabıta personelimizin onuruna verilen yemeğe Başkan Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, Başkan Koordinatörü Yüksel Aydın, Zabıta Müdürü Yalçın Sırakaya ve zabıta personeli katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Aydıner, zabıtanın yaklaşık 2 asırdır zorlu bir görev yürüttüğünü söyledi. Belediye zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutladı. “Halkımızın rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan zabıta, büyük bir teşekkürü hak ediyor” diyen Aydıner, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan tavizler vererek bir beldenin rahatı için çalışıyorsunuz. Tebessüm eden bir yüzle görevinizi yapmanız belediyemizin güler yüzünü halkımıza yansıtıyor. Zabıta birimimizle ve diğer birimlerimizle birlikte yıllardır Bayrampaşalıların yüzünde bir tebessüm oluşturabilmenin mücadelesini veriyoruz. Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bizlere ve ne mutlu sizlere. Zabıta Teşkilatımızın 186. kuruluş yıldönümünü vesilesiyle haftanızı yürekten kutluyorum. Bizleri misafir eden Titanic Hotel yöneticilerine ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”

Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Sırakaya ise, “Görevimizi yerine getirirken en büyük destekçimiz Belediye Başkanımız Atila Aydıner, teşkilatımızın 186. kuruluş yıldönümünde de bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Aydıner’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2012, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153