banner171

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN 3 BİN ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ

İhtiyaç sahibi ailelerin her türlü ihtiyacını karşılayan Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, Kurban Bayramı öncesi 3 bin çocuğa bayramlık kıyafet hediye ederek, çocukların yüzünü güldürecek.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN 3 BİN ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ
 Bayrama sayılı günler kala Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi Koordinasyon Merkezi Başkanı Melahat Aydıner ve ekibi, Bayrampaşalı çocukları mutlu etmek için yoğun emek harcıyor. İçerisinde bayramlık kıyafet, kışlık mont, çanta, defter, kalem ve gıda maddesi bulunan 3 bin paket Hayırevi tarafından hazırlandı. Hazırlanan paketleri Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve eşi Melahat Aydıner, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtmaya başladı. Hediye paketlerinin dağıtımı Hayırevi ekibi tarafından bayramdan önce tamamlanmış olacak.
Allah’ın rızasını kazanma arzusuyla Hayırevi’nde veren elle alan eli buluşturduklarını belirten Melahat Aydıner, “Dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı gözetmeden ihtiyaç sahibi herkese imkânlarımız ölçüsünde yardım etmeye çalışıyoruz.  Bizim için tek kriter var, o da bizden yardım talep edenin gerçekten ihtiyaç sahibi olması. Kurban Bayramı’ndan önce Bayrampaşa’daki ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını mutlu etmek istedik. Bu düşünceyle 3 bin çocuğumuza hediye paketi hazırladık. Bu paketleri çocuklara vererek onların bayrama mutlu girmelerini ve bayramı mutlulukla geçirmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Başkan Atila Aydıner de “İnsanları özellikle de çocukları mutlu etmek bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımız bayrama boyunları bükük girmesinler diye Hayırevimiz hummalı bir çalışma başlattı. Bu çalışmanın neticesinde Bayrampaşa’da hiçbir çocuğumuz bayrama boynu bükük girmeyecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153