banner171

Bayrampaşa çevik kuvvete bombalı ve silahlı saldırı

Bayrampaşa çevik kuvvete bombalı ve silahlı saldırı

Bayrampaşa çevik kuvvete bombalı ve silahlı saldırı

Bayrampaşa'da 2 terörist polise saldırıda bulundu. Başlatılan operasyon ile 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C Kapısı'na iki kadın, el bombası attı. Polis ateş açtı. Çatışma çıktı. Bölgede kovalamaca sürüyor. 3 kişi olduğu belirtilen saldırganlardan 1 kadının yaralı şekilde ticari taksi ile kaçtığı belirtildi.

Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Görüntülerde Çevik kuvvet otobüsü emniyet binasından çıkarken, saldırganlar, ilk önce uzun namlulu silahlara otobüse ateş ediyorlar, ardından da el bombası atıyorlar.

1571430_0_1456999974608Il

Kaçan teröristler Gazi Sokak'taki bir binada sıkıştırıldı. Bölgeyi ablukaya alan polis operasyona hazırlanıyor. Vatandaşların dışarı çıkışına izin verilmeyen sokağa özel hareket timleri bekleniyor.

1 POLİS YARALANDI

Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı öğrenildi. Gazi Sokak'ta bir binada sıkıştırılan kadın teröristlerin üzerinde el bombaları ve uzun namlulu silahlar olduğu bildiriliyor.

60817

2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Başlatılan operasyon sonrası 2 terörist etkisiz hale getirildi. İstanbul Valisi olay yerinde incelemelerde bulundu

Açıklama Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Mürdürlüğü'ne yapılan silahlı saldırı üzerine İstanbul Valisi Vasip Şahin olay yerinde incelemelerde bulundu.

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Mürdürlüğü'ne uzun namlulu silahla yapılan saldırıyla ilgili polis ekiplerinin çalışması sürüyor. Bu sırada İstanbul Valisi Vasip Şahin olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayı gerçekleştiren kadınların yakalanması için ise polis helikopterinin havadan destek verdiği görüldü.


Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153