banner171

Bayrampaşa'da platonik aşık dehşet saçtı: Dükkana havai fişekli saldırı

Bayrampaşa'da platonik aşık dehşet saçtı: Dükkana havai fişekli saldırı

Bayrampaşa'da platonik aşık dehşet saçtı: Dükkana havai fişekli saldırı

Bayrampaşa'da platonik aşık dehşet saçtı: Dükkana havai fişekli saldırı İstanbul Bayrampaşa'daki bir dükkanın içine havai fişek atan şüpheli hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Bayrampaşa'daki bir dükkanın içine havai fişek atan şüpheli hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin arkadaşına platonik aşık olan biri olduğunu söyleyen dükkan sahibi Hatice Ertürk, "Dün bir anda kapı açıldı. İçerisinde 16 tane havai fişek olan kutu ayaklarımın ucuna doğru fırlatıldı. Üzerime kapı kapatıldı ve kaçıldı.

Beni arkadaşıma sevgili yapmakla suçluyor" dedi.Olay, dün Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi Fatih Caddesinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Hatice Ertürk dükkanında otururken bir kişi havai fişek kutusunu ateşleyerek içeri attı. O sırada kasada duran Ertürk, masanın altına girerek kendini korumaya çalıştı. İçeride patlayan havai fişeklerden dolayı ortalık savaş alanına döndü.Havai fişekli saldırıdan yara almadan kurtulan Ertürk, saldırıyı gerçekleştiren kişinin arkadaşı Esra I.'ya platonik aşık olan Fatih S. olduğunu ileri sürdü. Şüphelinin daha önce dükkanın camlarına boya dökerek saldırıda bulunduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153