banner171

Bayrampaşa'da eski koca vahşeti

Bayrampaşa’da boşandığı eşinin evine giden 42 yaşındaki Şükrü Öksüzoğlu, yanında getirdiği benzini eski eşi Tuğba Özbek’in üzerine döktü, sonra da evi ateşe verd

Bayrampaşa'da eski koca vahşeti
  Bayrampaşa’da boşandığı eşinin evine giden 42 yaşındaki Şükrü Öksüzoğlu, yanında getirdiği benzini eski eşi Tuğba Özbek’in üzerine döktü, sonra da evi ateşe verdi. Yangında anneyle 11 yaşındaki oğlu Buğra Öksüzoğlu yanarak can verdi. Şükrü Öksüzoğlu’nun da bulunduğu beş kişi de yaralandı. Komşuları, Şükrü Öksüzoğlu’nun sürekli tehdit ettiği eski eşini, bir yıl önce göğsünden bıçakla yaraladığını öne sürdü. 

Şükrü Öksüzoğlu, bir süredir kendisinde kalan oğlu Buğra Öksüzoğlu’nu bir yıl önce boşandığı eşi Tuğba Özbek’in yanına bırakmak için dün saat 05.45’te Altıntepsi Mahallesi’ndeki eve geldi. İddialara göre, oğlu ile birlikte üçüncü katta bulunan eve çıkan Şükrü Öksüzoğlu, yanında getirdiği benzini bir anda Tuğba Özbek’in üzerine döktü, sonra da eski eşini ateşe verdi. Bu sırada Buğra Öksüzoğlu ateş topuna dönen annesine sarıldı. Tuğba Özbek’le oğlu Buğra Öksüzoğlu yaşamını yitirdi. Çıkan yangında evde bulunan Tuğba Özbek’in annesi Hayriye Özbek, dayısı Demir Ali Batmaz, dayısının eşi Zeynep Batmaz ile komşuları Aysel Ferman dumanlar arasında kaldı. 
Yangın sırasında tekstil işçisi Aysel Ferman, üçüncü kattan atladı. Evi ateşe veren Şükrü Öksüzoğlu, Hayriye Özbek, Demir Ali Batmaz ve eşi Zeynep Batmaz hastanelere kaldırıldı. 

Tehdit yüzünden taşınacaktı 
Cesetler evden çıkarılırken yaşanan dramın tanığı olan komşuları gözyaşlarını tutamıyordu. Öksüzoğlu çifti yaklaşık 13 yıldır evliydi. İkisi de tekstil işiyle uğraşıyordu. Evliliklerinden Buğra isimli bir çocukları da olmuştu. Aralarında anlaşmazlık çıkınca, iki yıl önce boşanmaya karar verdiler. Bu süreç 20 gün önce sona erdi ve çift boşandı. Tuğba Özbek Bayrampaşa’da annesinin evine taşındı. Eve yakın bir yerdeki tekstil atölyesini işletiyordu. Ancak eski kocası peşini b ırakmıyordu. Sürekli çevrede dolaşıp, Tuğba’yla ilgili bilgi almaya çalışıyordu. Geçen yılsa bir tartışmadan sonra Tuğba’yı bıçaklamış ve mahkemelik olmuşlardı. 
Özbek’in komşusu Gönül Güler, “Tuğba, kocasından çalışmadığı ve işsiz olduğu için boşanmıştı. Ancak kocası onu rahat bırakmadı. Geçen yıl bıçakla yaraladı. Sürekli tehdit ediyordu. Artık Tuğba bıkmıştı. Avcılar’da ev bulmuş, oraya taşınacaktı. Hazırlık yapıyordu. Sabaha karşı benzinle gelmiş, evi ateşe vermiş” diye konuştu. (Radikal)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153