banner171

BAYRAMPAŞA’DAN MUHACİRLERE 2 TIR YARDIM

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'na, Bayrampaşa Belediyesi de 2 tır dolusu yardım ile destek verdi.

BAYRAMPAŞA’DAN MUHACİRLERE 2 TIR YARDIM
 AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'nda toplanan yardımlar, düzenlenen törenle Şanlıurfa'daki mülteci kampına gönderildi. Maltepe Meydanı'nda gerçekleştirilen törene; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ve diğer ilçe belediye başkanları katıldı.

TOPBAŞ ŞOFÖR KOLTUĞUNA OTURDU

İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun konuşmasıyla başlayan program, Meydan'dan hareket eden tırların uğurlanmasıyla sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş bir tırın şoför koltuğuna oturarak tırı sürdü. Topbaş'ın yanına Başkan Babuşçu da oturarak, katılımcılara el salladı.

BAYRAMPAŞA’DAN 2 TIR YARDIM

"Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası kapsamında Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa’da yaşayan hayırsever vatandaşlar tarafından 2 Tır malzeme yardımı yapıldı. Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi’nin ve Bayrampaşalıların her zaman mazlumlasın ve masumların yanında yer aldığını belirterek, “Bu soğuk kış gününde Suriyeli mağdur kardeşlerimize yardım etmek amacıyla düzenlenen kampanya oldukça anlamlıdır. Bu kampanyaya destek veren ve emeği geçen her bir kardeşimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz biliyor ve inanıyoruz ki Bayrampaşa’nın, İstanbul’un ve Türkiye’nin kardeşliği asla sınır tanımaz. Kampanyaya katılımın oldukça fazla olması bunun en büyük kanıtıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153