banner171

BAYRAMPAŞALI ‘GENÇ ATLETLER’ RÜZGÂRLA YARIŞTI

BAYRAMPAŞALI ‘GENÇ ATLETLER’ RÜZGÂRLA YARIŞTI

BAYRAMPAŞALI ‘GENÇ ATLETLER’ RÜZGÂRLA YARIŞTI
 Bayrampaşa Belediye Başkanlığı Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler, kupa ve madalyalarını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in elinde aldı.
Bayrampaşa Belediye Başkanlığı tarafından Bayrampaşa Şehir Parkı’nda düzenlenen koşuda, lise ve ortaokul öğrencileri dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde gerçekleşen koşuda toplam 250 ortaokul ve lise öğrencisi okulları için ter döktü.

Koşunun sonunda Küçük Kızlar kategorisinde; Fetih Tepe, Cevat Paşa ve Prof. Muharrem Ergin ortaokulları, Küçük Erkekler kategorisinde; Nuri Örs, Cevat Paşa ve Prof. Muharrem Ergin ortaokulları, Yıldız Kızlar kategorisinde; Hürriyet ve Mobil İmam Hatip ile Fetih Tepe ortaokulları, Yıldız Erkekler kategorisinde; Cevat Paşa, Hürriyet İmam Hatip ile Fetih Tepe ortaokulları, Genç Kızlar kategorisinde; Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip, Bayrampaşa Kız Meslek ile Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri, Genç Erkekler kategorisinde ise Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu ile Hüseyin Bürge Anadolu ve Saray Bosna Mesleki Teknik Anadolu liseleri dereceye giren okullar oldu.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerini Başkan Atila Aydıner verdi.

“YENİ ARDA TURAN’LAR…”
Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını veren Başkan Aydıner, “Sporu bir yaşam biçimine dönüştürdüğümüz Bayrampaşa'da, spora ilgi duyan genç bir nüfus var. Bizler bu genç nüfusu her zaman destekleyerek onların gelecekte birer yıldız sporcu olmasının önünü açıyoruz. İnşallah yakın zamanda yeni Arda Turan’ları Türk sporuna kazandıracağız. Ben koşuda dereceye giren genç kardeşlerimizi ayrı ayı tebrik ediyor, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 20 vatandaşın da koştuğu etkinlik, madalya törenin ardından toplu halde fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153