banner171

BAYRAMPAŞALI GENÇLERİN LANGIRT HEYECANI

Bayrampaşa’daki ilköğretim ve lise öğrencilerinin katılımı ile düzenlenen Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) Langırt Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Rakiplerini setlerde 2-0 yenmeyi başaran Zafer Kaya ve Semih Şen ikilisi şampiyon oldu.

BAYRAMPAŞALI GENÇLERİN LANGIRT HEYECANI
 Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) Langırt Turnuvası, BAYGEM Spor Salonu’nda 31 Ocak-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.
Bir buçuk ay süren turnuvada toplam 32 takım 64 katılımcı şampiyonluk için yarıştı. Her cumartesi Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen katılımcılar, eleme usulüyle mücadele ettiler.  Final haftasında oynanan yarı final ve final maçlarının ardından turnuvanın şampiyonu belli oldu. Rakiplerini setlerde 2-0 yenmeyi başaran Zafer Kaya ve Semih Şen ikilisi şampiyon olurken, turnuvada ikinciliği ise Ahmet Kılıç ve Enes Çam üstlendi.

Turnuvaya katılan öğrenciler, “Önemli olan turnuvayı kazanmak veya başarılı olmak değil, yeni arkadaşlarımızla tanışıp kaynaşmaktı. BAYGEM’in düzenlemiş olduğu bu güzel turnuvada desteği olan ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz’’ diyerek duygularını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153