banner171

CHP Bayrampaşa'dan 3000 Kişiye İftar

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenlendi.

CHP Bayrampaşa'dan 3000 Kişiye İftar

 CHP Bayrampaşa ilçe başkanı Hasan Mutlu Yıldırım Mahallesinde trafiğe kapatılan Şehit Kamil Balkan Caddesinde düzenlenen iftar öncesi yaptığı konuşmada, ramazan ayının paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi. 

Ramazan ayında manevi duyguların daha çok hissedildiğini belirten Mutlu , ramazan ayının Müslüman alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

Vatandaşlar ve partililer ile bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hasan Mutlu, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, dostluk, sevgi ve paylaşmadır. Allah bu Ramazan günlerini anlamayı ve yaşamayı nasip etsin. Yaptığınız ibadetlerin, tuttuğunuz oruçları kabul eylesin inşallah. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu. 

Bayrampaşa ilçe örgütü tarafından  düzenlenen iftara; CHP PM Üyesi Çetin Soysal ,CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek,CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan,CHP Milletvekili Aday adayları Muradiye Şit,Pelin Yurdakul,Süreyya Cinik,Cemil Erkan,CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş,CHP Beşiktaş eski İlçe Başkanı İlker Uygun,Meclis üyeleri,  İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, partililer ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber:Bülent Çavuş

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153