banner171

Darbeci askerlerin Bayrampaşa Çevik Kuvvet’e baskın görüntüleri

İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü basan askerilerin, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Gerçek bir vatansever olan polis, “Bana tabi olacaksınız, Gerekiyorsa herşeyi yaparız” diyen askere “Vurmak mı istiyorsun. O zaman vurabilirsin.” diyerek tarihi kahramanlık örneği gösteriyor.

Darbeci askerlerin Bayrampaşa Çevik Kuvvet’e baskın görüntüleri
 15 Temmuz gecesi askeri darbe girişiminin ardından Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne yapılan baskına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir grup askerin Çevik Kuvvetin önüne gelmesi ve zorla içeri girmek istemesi görülüyor.

POLİSLE DARBECİ ASKER ARASINDA DİKKAT ÇEKEN DİYALOG
Çevik Kuvvet’e yapılan baskın girişimindeki görüntülerde darbeci askerin, Şube Müdürü’ne, “Bana tabi olacaksınız” ifadelerinin ardından sözlü münakaşa yaşanıyor.

Darbeci askerin bu sözlerinin sonrasında beklemesi gerektiğini söyleyen Çevik Kuvvet Şube Müdürü, “Vurmak mı istiyorsun. O zaman vurabilirsin.” diyor.  Darbeci askerin bu soruya karşın verdiği cevap ise, "Gerekiyorsa herşeyi yaparız" oluyor.

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI
15 Temmuz gecesi İstanbul Bayrampaşa’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü basan askerler bu görüntülerin sonrasında gözaltına alınmış, o ana ait görüntüler ise yayınlanmıştı. İHA

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153