banner171

MECLİS BÜTÇEYİ ONAYLADI

2015 yılı mali bütçesini görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, bütçeyi onayladı. Bayrampaşa Belediyesi 2015 yılı bütçesi 180 milyon olarak belirlendi.

MECLİS BÜTÇEYİ ONAYLADI
 Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2015 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından tahmini 180 milyon TL olarak belirlenen 2015 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.
“BAYRAMPAŞA’DA YEPYENİ BİR BAYRAMPAŞA”
2015 yılı mali bütçe inceleme raporunun maddeler halinde okunmasının ardından  konuşan Başkan Atila Aydıner, bugüne kadarki icraatlarını ayrıntılı bir şekilde anlattı. Halktan aldıkları güç ile halka hizmet sunma gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Aydıner, Bayrampaşa’yı İstanbul’un gözbebeği yapacak ileri belediyecilik projelerini hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.

"Yaptıklarımızın hepsi ortak aklın ürünüdür" diyen Başkan Aydıner, özetle şunları söyledi:

“24 tane zemin altı otopark projesiyle Bayrampaşa’daki trafik sorununu çözeceğiz. Vatan Mahallesi ve Eski Cezaevi Alanı kentsel dönüşüm projemizle de Bayrampaşa’da yepyeni bir Bayrampaşa inşa edeceğiz. Hizmet aşkıyla yürüdüğümüz yolda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. 2015 yılı mali bütçesinin ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Bütçe görüşmesinde Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına Abdul Fettah Dindar, Ak Parti Grubu adına da Mehmet Hamdi Öztürk ve Sevim Çiftçioğlu söz aldılar.

Başkan Aydıner ve Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu’nun CHP’li Dindar’ın eleştirilerine yanıt vermesinin ardından bütçe oylamasına geçildi. 180 milyon TL olarak belirlenen 2015 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153