banner171

ÖDÜLLERİNİ HİDAYET TÜRKOĞLU’NUN ELİNDEN ALDILAR

Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Bayrampaşa’da ‘Uyuşturucuya Değil, Spora Bağlan’ teması ile düzenlenen tek pota basketbol turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalyalarını takdim etti.

ÖDÜLLERİNİ HİDAYET TÜRKOĞLU’NUN ELİNDEN ALDILAR


Eski Milli Basketbolcu , Türkiye Basketbol Federasyonunun CEO'su,Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Bayrampaşa'da 'Uyuşturucuya Değil, Spora Bağlan' teması ile düzenlenen tek pota basketbol turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalyalarını takdim etti.
Bayrampaşa Belediyesi, Bosna Sancak Derneği ,  Türkiye Basketbol Federasyonu ve Yeşilay Bayrampaşa Şubesi  iş birliği ile 'Uyuşturucuya Değil, Spora Bağlan' sloganı ile düzenlediği tek pota basketbol turnuvası Bayrampaşa  Şehir Parkı Amfi Tiyatroda gerçekleştirildi, 4 gün süren turnuvada takımlar kıyasıya mücadele ettiler.  Turnuvanın sonunda 7 kategoride dereceye giren takımlara, Bayrampaşa Şehir Parkı Amfi Tiyatroda tören düzenlendi. Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı  Hidayet Türkoğlu’nun katıldığı ödül  törenine,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici,Yalçın Sırakaya, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı,  Yeşilay Şube Başkanı, Bosna Sancak Dernek Başkan ve yönetimi, Belediye birim müdürleri, Milli Basketbolcularımızdan Hülya Çoklar, Admir Azin Kan, Rahim Rızvanoğlu  ve basketbola gönül veren misafirler katıldı.

Törende konuşma yapan belediye Başkan yardımcısı İsmail gemici turnuvanın amacının ilçemizdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora kanalize etmek olduğunu dile getirdi. Turnuvaya katılan tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.  Turnuvaya katılımın beklenen düzeyde olduğunu dile getiren Gemici  turnuvaya destek verenlere  ,  Belediye başkanımız  Sayın Atila Aydıner adına teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Türkoğlu Törende Birde Konuşma Yaptı;

Hidayet Türkoğlu, ödül töreninde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Burası benim doğup büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği bir yer. Buralarda bu tip organizasyonların yapılması insanı çok mutlu ediyor. Beni de bu  organizasyona davet ettikleri için herkese  teşekkür ediyorum. Bu tip organizasyonlar desteksiz olmaz. Bayrampaşa Belediyesine , Belediye Başkanımız SayınAtila Aydıner'e, TürkiyeBasketbol Federasyonu'na, . BosnaSancak Kültür ve Dayanışma Derneği'ne, YeşilayBayrampaşa Şubesi’ne bu organizasyona öncülük yaptıkları için teşekkür ediyorum.  Sonuçta burada 300'e yakın öğrenci, sporcu, kardeşimizi bir araya getirdiler ve güzel bir organizasyon gerçekleştirdiler turnuvaya katılan tüm takıları kutluyorum. Buradaki amaç gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmekti  onuda  "Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet" temalı bir sosyal sorumluluk projesi ile gerçekleştirmenin haklı gururunu hep beraber yaşıyoruz.  Çocuklarımızdan da o sözü aldık. İnşallah hepsi ileride sağlıklı ve başarılı bir birey olarak yetişir. Ve, bizi gururla temsil ederler" diye konuştu. 

Çeşitli kategorilerde Dereceye giren basketçileri tek tek tebrik ederek başarılar dileyen Türkoğlu  sporculara ödüllerini tektim ettikten sonra onlarla sohbet edip bol bol resim çektirdi.

Minik Kızlar:

1.   Potanın perileri

2.   Bosnalı kızlar

3.   Minik potanın perileri

4.   Sistem perileri

 

Genç kızlar:

1.   İstanbul gücü yıldız

2.   İstanbul gücü genç

3.   Yıldırım Bosna

4.   Bosna yıldırımları

 

Mini Mini Erkekler:

1.   Harika dörtlü

2.   Şampiyon

3.   Potanın Kralları

4.   Sistem minikleri

 

Minik Erkekler:

1.   Boğalar

2.   Efesliler

3.   Potanın devleri

4.   Arizona team

 

Küçük Erkekler:

1.   Biraz hırs

2.   Baller

3.   Bilgi basket

4.   Mostars

 

Yıldız Erkekler:

1.   Bilgi golden

2.   Rising star

3.   Moda

4.   Tanyıldızı 2

 

Genç Erkekler:

1.   Taylor gang

2.   Ball up

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153