banner171

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞKAN AYDINER’E TEKLİF

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın ‘vakıf üyeliği’ teklifini kabul ederek Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Meclis Üyesi oldu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞKAN AYDINER’E TEKLİF
  Üyeliğin ardından Başkan Aydıner, Vakıf Meclisi’nin 25 Ağustos’taki ilk toplantısına katıldı.
Rize’de 2006 yılından kurulan ve 2012’de Başbakanımızın isminin verilmesi kabul edilen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi büyümeye devam ediyor.

Üniversiteyi daha da geliştirmek amacıyla kurulan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı ilk meclis toplantısını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onursal başkanlığında 25 Ağustos’ta yaptı.

Başkan Aydıner, üniversitenin mütevelli heyeti tarafından kendisine sunulan  ‘vakıf üyeliği’ teklifini büyük bir memnuniyetle kabul ederek vakfın meclis toplantısına katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın üyesi olmaktan oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Aydıner, “Ülkemizin neresinde olursa olsun eğitime önem vermek, eğitimin kalitesini yükseltmek bireysel bir görevdir. Eğitim seviyesi ile ülkelerin kalkınması arasında doğru bir orantı vardır. Büyüyen Türkiye’yi daha da büyütmek, ancak eğitime yatırım yapmakla mümkün olacaktır. Yapılan eğitim yatırımlarının bir ucundan tutmak ve geleceğin Türkiye’sine yön verecek gençlerimizin yetişmesine bir nebzede olsa katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor. Başbakanımızın adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi inşallah bölgeye ve ülkeye yeni bilimsel ufuklar açacak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153