banner171

Bir Fenomen : Fikri Akyüz

Bir Fenomen : Fikri Akyüz

Gaziosmanpaşa’nın son dönemde yetiştirdiği en entelektüel kişisi kimdir derseniz, bir an bile tereddüt etmeden Fikri Akyüz’dür derim.

İki gün evvel Habertürk’te bir program’da izledim Fikri Akyüzü.Bir yanda BDP’nin sözünü esirgemeyen milletvekili Hasip Kaplan , bir yandan CHP’nin bence görevlendirilmiş genel başkan yardımcısı Süheyl  batum gibi iki tane önemli aktörün karşısında bence son derece kahramanca mücadele verdi.”Oğlum” polemiğinde ise benim tanıdığım Fikri Akyüz o canlı yayında parmağını sallayarak sühely batum’a ağır cevaplar verebilirdi. Demek ki yaş kırkı geçince insanlardaki o heyecan artık yerini makuliyete bırakıyor. Bence de doğrusunu yaptı Fikri Akyüz programa devam ederek.

Fikri Akyüz , çok okuyan , çok düşünen ,çok araştıran ve oldukça nüktedan bir kalem .Bunun dışında Fikri Akyüz’ün sözünü sakınmayan kişiliği sebebiyle Ak parti Camiasında da çok sevildiğini Milletvekilliği adaylığında teşkilat temayülünde aldığı oyla gördük.Ancak kaderin garip bir tecellisi , Fikri bey listede olamamasına rağmen her cenahta ve her programda belki de birçok Ak partiliden daha çok hükümetin icraatlarını ve projelerini savundu.Bazıları Fikri Akyüz’ün listede kendine yer bulamaması sebebiyle kızgınlık ve kırgınlık göstereceğini düşünseler de , Fikri Akyüz bu umutları ! boşa çıkaracak şekilde cansiperane çalıştı.

Şimdi Çok sevdiği yazarlığına Sabah grubuna ait “Yeni Aktüel “ dergisinde devam ediyor sevgili dostum. Öğrendiğime göre önümüzdeki yayın döneminde TV’de programda yapmak için hazırlık içerisinde şu anda. Eminim Fikri Akyüz’ün programları ses getirecektir önümüzdeki dönemlerde.ne diyeyim sabırsızlıkla bekliyorum programlarını .

 


YORUM EKLE
YORUMLAR
ABDULLAH EKİNCİ
ABDULLAH EKİNCİ - 13 yıl Önce

HER ZAMAN DOĞRUNUNYANINDA DOĞRU BİR TAVIRLA OLMUŞ. KONUŞTUĞU SAVUNDUĞU İNANDIĞI DEĞERLERİN YILMAZ SAVUNUCUSUOLMUŞ, MENFAATLERİN DEĞİL İDAALLERİN PEŞİNDEN KOŞAN BİR ANADOLU ÇOCUĞU O. FİKRİ AKYÜZÜ YAPTIĞI ÇALIŞMALARDA KALBİ MUHABBETLERİMLE SELAMLIYOR. ÜLKEM ADINA YARINLARDA GÜZEL ANILACAĞINI BİLİYOR. BAŞARILAR DİLİYORUM.

ali alsancak
ali alsancak - 13 yıl Önce

Fikri bey dediğiniz gibi gop'un çok kıymetli bir insanıdır.inandığını çok güzel savunuyor düzeyini bozmuyor.çok güçlü bir mantığı var.milletvekili adayı yapılmadı ama küçücükde olsa çizgisinden vazgeçmedi böyle adamlar çok az hem siyasette hem basında çok az.

banner208

banner148

banner150

banner153