banner171

ŞAMPİYON ŞAFAK KOLEJİ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında Şafak Koleji Kız Voleybol Takımı şampiyon oldu.

ŞAMPİYON ŞAFAK KOLEJİ
Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  liseler arası voleybol turnuvasında Şafak Koleji Kız Voleybol Takımı şampiyon oldu.Grup maçlarında Behçet Cambaz Anadolu Lisesi ve Özel Gop Okullarını set vermeden yenen Şafak Koleji çeyrek finalde de Atabek Koleji'ni 2-0 lık skorla geçmeyi başardı.Yarı finalde ki rakibi Mevlana Anadolu Lisesini de 2-0  yenen Şafak Koleji adını finale yazdırdı.
Şampiyonanın finalinde ise Şafak Koleji ve Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.Beden Eğitimi Öğretmeni Burak Çalık'ın antrenörlüğünü yaptığı  Şafak Koleji baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak turnuvanın başından sonuna kadar set kaybetmeden Şampiyon olmayı başardı.
Şampiyonluk kupası ve madalyalarını Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İKBAL'in elinden alan Şafak Koleji oyuncuları şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Okul Müdürü Selman ÖZYURT ' 3 yıl önce açılmış bir okul olmamıza rağmen elde ettiğimiz başarılarla adımızdan söz ettirmeye başladık.Önümüzdeki yıllarda Şafak Okulları olarak her alanda iddialı bir okul olduğumuzu gösterecek başarılara imza atacağız.Kızlarımıza bu anlamlı Şampiyonluk için teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153