banner171

Eyüplü Öğrenciler Soma Şehitlerini Unutmadı

Manisa Şehzadeler Kampı’ndaki Eyüplü öğrenciler, Soma maden şehitlerini unutmadı. Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer ile birlikte şehitliği ziyaret eden öğrenciler madenciler için dualar etti.

Eyüplü Öğrenciler Soma Şehitlerini Unutmadı
Eyüp Belediyesi On Yirmi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri’nde eğitim gören 150 öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müşterek gerçekleştirilen kış kampına katıldı. Kampta dinlenen, eğlenen ve hoşça vakit geçiren gençler aynı zamanda zirve tırmanışı, orman gezisi yaptılar ve tiyatro gösterisi izlediler. Gençler kampta ayrıca farklarını da ortaya koyarak Somalı şehit madencileri kabirlerinde ziyaret ettiler. Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer ile birlikte maden şehitliğine giden öğrenciler burada merhum işçilerin ruhlarına dualar ettiler. Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyaret sonrasında Başkan Yardımcısı Koçer, Eyüp Belediyesi olarak ellerinden geldiğince, her zaman Soma şehitlerinin ailelerinin yanında olduklarını belirtti.


KAMP SONA ERDİ
Başkan Yardımcısı Koçer, 150 öğrenciden oluşan ikinci kafilenin kampının son iki gününe katıldı. Koçer gençlere kamp boyunca bir olumsuzluk yaşayıp yaşamadıkları sordu. On Yirmi projesinin gelecekte gençlere katacağı değeri anlatan Turan Koçer, gelecekte donanımlı birer kişi olmaları konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Cuma Namazı’nı Manisa Muradiye Camii’nde öğrenciler ile birlikte kılan Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, gençlerle bilardo oynayıp çeşitli aktivitelere de iştirak etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müşterek gerçekleştirilen ve çok sayıda öğrencinin faydalandığı kış kampında dinlenen, eğlenen ve hoşça vakit geçiren gençler aynı zamanda zirve tırmanışı, orman gezisi yaptılar ve tiyatro gösterisi izlediler. Sertifikalarını da Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer’in elinden alan öğrenciler, bu güzel tatil için Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ve Başkan Yardımcısı Koçer’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153