banner171

Göktürk’te Yediden Yetmişe Eğlence…

Eyüp Belediyesi Göktürk Kültür Merkezi’ndeki tiyatro oyunları, konserler ve çocuk oyunlarıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Göktürk’te Yediden Yetmişe Eğlence…

Hem Eyüplülerin hem de çevre ilçelerden gelenlerin doldurduğu Göktürk Kültür Merkezi, müzik şölenlerine, muhteşem tiyatro gösterilerine ve çocuklar için eğlenceli müzikallere sahne oluyor.  

Bu hafta sonu; minikler “Gökyüzüyle Arkadaş” adlı müzikli çocuk oyunu ile çevre bilincini kazanırken anne ve babaları da “Of’lu Ali” Ali Öztürk’ün fıkraları ile kahkaha tufanı yaşadı. 

 Şebnem Güler Karaca’nın yazdığı yönetmenliğini Murat Demirkıranlardan’nın yaptığı “Gökyüzüyle Arkadaş” adlı oyunda Zeynep Necili, Merve Aysal, Burcu Yaşar ve Aziz Mullaaziz rol aldı.  Minikler müzikli oyunda hem çevre bilinci edindi; hem güldü hem de şarkılarla eğlendi.  

TGRT’de Reis’in Takası adlı programı ile seyircinin gönlünde that kuran Ali Öztürk “Of’lu Ali” fıkraları ile Eyüplülere kahkaha dolu bir gün geçirtti.  Pazar Günü ise minikler  Hüseyin Yaman’ın yazdığı “Sultan Arkadaş Arıyor” oyunu ile hem eğlendi hem öğrendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153