banner171

İstanbul Valisi, Eyüp Yeşilpınar’da başlanan Via Park İnşaatını Ziyaret Etti…

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Yeşilpınar’da yapım çalışmalarına başlanan Via Park inşaat alanını ziyaret etti. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ‘nun da eşlik ettiği Vali Mutlu, çalışanlarla sohbet etti…

İstanbul Valisi, Eyüp Yeşilpınar’da başlanan Via Park İnşaatını Ziyaret Etti…

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, parkın yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 2 yıl içerisinde inşaatı tamamlanacak Via Park’ta alışveriş merkezleri, oteller, çok büyük parklar, dev eğlence alanları, göletler, gezi alanları, şelaleler, havuzlar, dev dönmedolap, lunapark  vb. yeralıyor.


Her yıl milyonlarca kişinin ziyaret edeceği dev eğlence merkezi, sadece İstanbulluların değil Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların ve yabancı turistlerin ilgi odağı olacak… Via Park’la birlikte Yeşilpınar ve çevresinde ulaşım sistemlerinde revizyonlar, düzenlemeler yapılarak  raylı ulaşım devreye girecek. Ayrıca TEM ve E5’e bağlantı yolları da yapılarak vatandaşların merkeze gelip gidişini kolaylaştıracak toplu ulaşım seferleri konulacak, metrobüse ring seferler düzenlenecek.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153