banner171

Favori Sürpriz Plase

Yerel seçimlere yedi ay kala hem İlçemizde hem de Büyükşehir de heyecan artmakta. Chp  de ilçemizde aday adayları artmakta. İktidar partisinde büyük bir yarış var ama gün yüzüne çıkmadan kendi kuralları içerisinde.

Ankaradan kulağıma gelen bilgiler , İlçemiz de Chp adayı şeytanın aklına gelmeyecek bir isim . Adayın ismini yazmam konusunda bilgi aldığım kişilerden olur aldığımda paylaşmaktan hiç çekinmem.

İlçede , yerel gazetelerde yapılan araştırmalarda ve sohbet ortamlarında konuşulan Chp aday adaylarının çok ciddi bir çalışmasına rastlayamadım. Merakla yapılacak çalışmaları ve aday olduğundaki projeleri hakkında bilgi almayı dört gözle ve kulağımı açmış bir şekilde bekliyorum gördüğüm de ve duyduğumda kamuoyuyla paylaşmaktan keyif alacağım.
Büyükşehir adayı tüm ilçeleri etkilmekte. Bu anlamda birçok aday adayı da isimlerini açıklamak istemiyorlar.
Bence adaylıkla ilgili isim kim olursa olsun ön seçimle belirlenmeli. Örgüt seçilen adayın arkasında durmalı. Burada da mevcut ilçe yönetimine büyük iş düşmektedir. Yönetim de çok yıpratılmamalı. Sosyal medya ve sohbet ortamlarında yapılacak eleştirilerin de bir dozu olmalı. Yeni yönetimde İlçe Başkanının göreve gelmesi hala daha unutulmadı ve unutulmayacağa benziyor. Herşeye rağmen bu tür tartışmalar ve ağır eleştirilerin yeri uygun bir üslup ve tarzla İlçede olmalı. 
Dünyada hiçbirşeyin üstü örtülerek bırakılmamalı. Üstü örtülen şey ne olursa olsun belli bir süre sonra patlamayla gün yüzüne çıkar. Biribirimize hertürlü zeminde saygımızı yitirmemeliyiz. 

İlçenin gelişmesi , güzelleşmesi , daha çağdaş ,daha modern bir bölge olması sadece  iktidardaki Belediyenin  uygulamalarıyla olmamalı. Muhalefetteki diğer partiye ait Meclis Üyelerinin de çalışmaları , eleştirileri , destekleriyle olmalı.

G.O.Paşa ilçesinde görev yapacak ,  Başkanından temizlik görevlisine kadar tüm arkadaşlara şimdiden sonsuz başarılar.  Umarım en iyisi olan seçimi kazanır ve İlçemize hizmet eder.

Adalet ve Kalkına Partisinde durum  kendine özgü kurallarla işlemekte ama 2015 yılında yapılacak Genel Seçimler düşünüldüğünde  birçok siyasetçinin bu seçimlere hazırlanacağıyla ilgili bilgiler duymaktayım. Hayırlısı diyelim.
Büyükşehir de Chp nin görünen en güçlü iki adayı Sarıgül  ve Tekin . Sarıgülün basından izlediğimiz kadarıyla  yaptığı açıklamaları ve partiye üye kaydını yaptırmaması iki taraf açısından çok önemli taktikler mi yoksa gündem oluşturup Chp yi ön planda tutmak mı bilemiyorum. 
20.09.2012 tarihinde bir yazımda Chp  de Büyükşehir de  bana göre bir bayan aday olacak dediğim kişi Ümit BOYNER di . Son günlerde Ümit BOYNER in ismi sohbetlerde çok sık geçmekte aldığım duyumlarda da çok uygun bir aday olur herkesimden oy alır. Bayan olması bir şans türünden söylemler var.  Ümit BOYNER Chp adına bir Ümit olur mu olmaz mı ? çok yakın bir zamanda göreceğiz.
Türkiyemizde yapılacak yerel seçimlerin hayırlı olmasını diler , görev başına gelecek tüm Başkanlara şimdiden Allah yardımcınız olsun der  başarılar dilerim.
Chp nin İlçemizde adayı süpriz . Büyükşehirde  Ümitlenir mi? Sarıgülü mü tercih eder ,  Tekin in sözlük anlamı güvenilir kişi ,uğurludur bu anlamda güvendik uğurlu gelir inşallah mı der bilinmez.

Ak Parti de kendine özgü çalışmaların doğru olduğunu seçim sonuçları açıkça göstermektedir. 

İlçemize ,İlimize , Ülkemize en hayırlısı ne olacaksa o olsun. Gönlümüzdeki adaylar gerçekten hayırlı  ise seçilsinler. 

Seçim sonuçlarında ilçemizde  ve İstanbulda favori mi ? plase mi ? süpriz mi ? olacak birlikte göreceğiz.

Lütfen herkes kendine göre ilçe ve ilde ki adaylarla ilgili favori kim , süpriz kim , plase kim yorum olarak yazarsa memnun olurum.

Ali Şen
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Genç
Ali Genç - 11 yıl Önce

bence chp adayı kesinlikler sarıgül olmalı , gop'ta ise mehmet polat veya selahattin meriç olmalı

Bülent Y.YÜKSEL
Bülent Y.YÜKSEL - 11 yıl Önce

gaziosmanpaşa için en uygun bir kaç isim selahattin meriç,mehmet yüceer,fuat varol ve muharrem sarıgül'dür.ancak belediyenin alınıp alınamayacağı konusu siyaset ortamında yerel bazda gündeme geldiğinde bu saydığım isimlerden hiç kimsenin aday adayı dahi olmayacağı düşünülmektedir.yine de en fazla oyu chp gaziosmanpaşada bu adaylardan biri ile yakalıyabilir.başka bir aday çıkarsa sonuç daha vahim olur.

TARIK ARDIÇ-0541 2556639
TARIK ARDIÇ-0541 2556639 - 11 yıl Önce

günaydın ali bey sürekli yazılarınızı takip ediyorum ve zevkle okuyorum her zamanki gibi önemli bir konuya değinmişsiniz,ben ist.sarıyer ilçesinde chp.de 30.senedir çalışmalara katkı sunan parti gönüllüsü biri olarak yazdıklarınıza aynen katılıyorum,ist belediyesini sözenden sonra hep kaybettik,bu nedenledede aday çok önemli,hep hanımlara parti içi kotalardan ve hanımlara verdiğimiz önemden bahsederiz şimdi tam zamanı,istanbula şimdiye kadar hiç bayan belediye başkanı aday yapılmamış kaldıki sayın ümüt boynerin atatürk sevgisi cumhuriyet ve demokrasiye olan saygısı ve sevgisi herkesçe bilinir.ha şimdi gelelim diğer artılarına bir bayan olarak dik duruşu söylediklerinin arkasında oluşu,ülkemizde yanlış gördüğü olumsuzluklara tepki gösterişi demokrasiye katkı sunan söylemleri inanın parti liderlerine aratmayacak bir liderlik könumunda inanın istanbulada çok yakışır ilçelerde konuşulurken insanlar saygı ve sempatiyle yaklaşıyorlar sayın ümüt boynerde böyle bir misyonuda üslenirmi bilemem

TARIK ARDIÇ-0541 2556639
TARIK ARDIÇ-0541 2556639 - 11 yıl Önce

sayin ali şen her zamanki gibi öneli bir konuya değinmişsiniz,istanbul gibi önemli bir mega kente sayın ümüt boyner çok yakışır ben 30.senedir sarıyer ilçesinde yöneticilikten tut her biriminde görev almış gönüllü çalışmış partime küsüp başka partilere gitmemiş parti içi demokrasi mücadele vermiş bir partili olarak şimdiye kadar istanbula hiç bayan aday çıkarılmamış partimiz için iyi bir aday olacağını düşünüyorum nedenim ümüt hanımın sadece bayan olması değil bir bayan olarak dik duruşu söylenimlerinin arkasında duruşu atatürk sevgisi,cumhuriyet ve demokrasi için verdiği mücadeleci ruhu mert ve yürekli oluşu genel kültür ve siyasi birikimiyle aday çıkarılırsa sadece istanbulun değil tüm türkiyenin sevgisini kazanacağımıza inanıyorum saygılarımla

anonim
anonim - 11 yıl Önce

istanbul chp favori:mustafa sarıgül plase : gürsel tekin sürpriz : muharrem ince gaziosmanpaşa chp favori :mustafa hayta plase : selahattin meriç sürpriz :fuat varol istanbul akp favorı : binali yıldırım plase :egemen bağış sürpriz :kadir topbaş gop akp favori : erhan erol plase: ismail ergüneş sürpriz: ahmet hacıoğlu

banner208

banner148

banner150

banner153