banner171

Fikri Akyüz Vekil olabilir mi ?

Fikri Akyüz Vekil olabilir mi ?

Bugün Murat bey'in yazısı üzerine bir kaç tane arkadaşım beni arayarak "aday listesi " üzerine kritik yaptılar.Değerli kardeşim Murat Kaan'ın "Ak partide gerçekten  ayakta bile yer yokmuş" yazısını okuyunca "içeriden biri " olarak bazı konularda fikrimi söylemek ve yazmak farz oldu. Murat'ın yazdığı listenin yüzde seksen üzerine  söylenecek bir şey yok bence.Hemen hemen herkesin mutabık kalacağı isimler.

Ancak bence Listeye bölgemizden de  bazı isimler ilave edilmeli.

Mesela Fikri Akyüz. Fikri Akyüz bu listenin seçilebilecek kısmında kendisine yer bulabilecek bir isim.Sadece yakın arkadaşım olmasından kaynaklanan duygusallıkla değil bu yorumum,aksine tamamen mantıksal ve rasyonel kanıtlara dayandırıyorum bu iddiamı.

Fikri Akyüz her zaman iddialı bir insan olmuştur.Hiçbirzaman sıradanlığı kabul etmeyen kişilik yapısıyla daima bulunduğu ortamda sivrilmiştir.Çalışkan , üretken , oldukça zeki ve iddialıyapısıyla başladığı yazarlık macerasını , Türkiyenin önemli gazetelerinde ve Televizyonlarında devam ettirmiş , her konumda ve ortamda  en ateşli ak parti muhaliflerinin bile  karşısında "Ak parti icraatlarını Ak partililerden daha ateşli bir şeklide" savunmuştur.(Bu söz Ak partili bir arkadaşıma attir.Bizim Milletvekillerimiz bile bu kadar iyi savunamazlar demişti bir program sonrası )

Talep gelen hertürlü toplantı ve TV programında inandıklarını sonuna kadar savunmuştur.Cesur adamdır Fikri Akyüz , Bir programda Ergenekondan içeri alınan birisiyle öyle bir ağız dalaşına şahit oldum ki , gayri ihtiyari programdan sonra arayarak  " daha sakin konuşsana , başına bela alacaksın " dediğimde gülerek "Benim üslubum böyle"diyecek kadar da cesur bir kalemdir.

Son zamanlarda Ak parti teşkilatından gelen tüm davetlere evet diyerek seminer ve konferanslar vermiştir.en son olarak 28 şubat'ın yıldönümünden Ak parti Eyüp Teşkilatında bir konferans vermiştir.Teşkilat tafarında Fikri Akyüz'e olan teveccühü bizatihi hem başvuru esnasında hem de temayül yoklamalarında gözlemledim.

Teşkilatta Fikri Akyüz'e sahip çıkmış ve onu  "teşkilat harici en yüksek oyu alan aday adayı " yapmıştır.Benim tanıdığım Fikri Akyüz ,ayağına gelen bu fırsatı değerlendirecek kabiliyete ve çevreye sahiptir.

Görün bakın buraya yazıyorum , benim tanıdığım Fikri Akyüz tüm mülakatları geçecek ve o listede hak ettiği yeri alacaktır.
Bu konudada tüm iddialara açığım. İddiaya var mısın Murat ?

YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153