banner171

2.Bölge İlçe Başkanları Toplantısı Gaziosmanpaşa’da Yapıldı...

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize 2.bölge İlçe Başkanları toplantısı Gaziosmanpaşa'da gerçekleşti.

2.Bölge İlçe Başkanları Toplantısı Gaziosmanpaşa’da Yapıldı...
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize  2.bölge  İlçe Başkanları toplantısı Gaziosmanpaşa'da gerçekleşti.

Parti binasında gerçekleşen  ilçe başkanları toplantısına, ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Ak Parti İstanbul il başkanı Selim Temurci,İl başkan yardımcıları Ali Rıza Yapar,Yusuf Ulutaş, Abdülhalim Aksu,Rabia Ünlüdemir,Özlem Vural Öztekin, Sultangazi İlçe başkanı Suzan Dağlar Civan, Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Sariyer İlçe başkanı Salih Bayraktar,Beşiktaş İlçe başkanı Ferşat Yıldırım,Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl,Şişli ilçe başkanı Ömer Faruk Günday ve Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk katıldı.

Ak Parti İstanbul il başkanı Selim Temurci, başkanlığındaki toplantıda, planlanan faaliyetler ve sorunlar görüşüldü.Toplantıdaki konuşmasında her ay düzenli olarak yapılan toplantılarda, bir ay içinde yapılacak uygulamaların istişare edildiğini kaydetti.

Her ilçenin sorunlarının görüşüldüğüne belirten Temurci, İnşallah bundan sonra da toplantılarımız her ay bir ilçede olacak ve sürekli bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. AK Parti’nin bundan sonra daha başarılı olması, daha fazla hizmet üretebilmesi için ne gerekiyorsa hepimiz fikir birliği yapacağız. Böylece partimizin bayrağını daha yükseklere çıkaracağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde istişarelerimize devam edeceğiz’’diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153