banner171

30 Ağustos’un 100’üncü Yılı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos’un 100’üncü Yılı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos’un 100’üncü Yılı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Gaziosmanpaşa’da kortej, bando takımı, fener alayı ve Madrigal konseri eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Zafer korteji ile başlayan program, Ordu Caddesi’nden Gaziosmanpaşa Meydanı’na düzenlenen fener alayı ile devam etti. Bando eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe katılan yüzlerce vatandaş, 30 Ağustos Zaferi’nin coşkusunu yaşadı. Ardından belediye bahçesinde düzenlenen konserde sahne alan Madrigal, sevilen şarkılarını Gaziosmanpaşalılar için seslendirdi.

“BAĞIMSIZLIĞIN İLANI OLAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'MIZI TEBRİK EDİYORUZ”

Programda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı yani özel ve anlamlı bir gün. Gençlerle bu coşkuyu burada paylaşmak, güzel ülkemizin değerlerini bize emanet eden şehitlerimizi yâd etmek anlamlı olduğu için bir konserle bunu kutlamaya çalışacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı yoktan var oluşun ve milli iradenin hâkimiyetidir. Millet olarak işte o irade burada. Türk milletinin iradesi; tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi kendi değerlerini, kendi vatanın bütünlüğünü, bayrağın yere inmemesini ve ülkenin sarsılmamasını top yekûn savunan bir iradedir. Gençliğimizin buradaki coşkusu da bu iradenin tezahürünü oluşturuyor. Tüm gençlik olarak 30 Ağustos'u Gaziosmanpaşa Meydanı'nda büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bağımsızlığın ilanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı tebrik ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153