banner171

AK GOP Gençlik Kolları,“Sözde Ermeni Soykırımı“Sergisi Ses Getirdi...!

Gaziosmanpaşa’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından, “Fotoğraflar ve Belgelerle Türk-Ermeni İlişkileri” sergisi açıldı.

AK GOP Gençlik Kolları,“Sözde Ermeni Soykırımı“Sergisi Ses Getirdi...!
 Gaziosmanpaşa'da AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından, "Fotoğraflar ve Belgelerle Türk-Ermeni İlişkileri" sergisi açıldı. Açılışa katılan AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, "Asla ecdadımızın soykırım yaptığı kanaatinde değiliz" dedi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları tarafından Gaziosmanpaşa Meydanı'nda "Fotoğraflar ve Belgelerle Türk-Ermeni İlişkileri" konulu sergi açıldı. Açılışa AK Parti 2. Bölge milletvekili adayları Haydar Ali Yıldız ve Mahmut Doğan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. Şahin Pirdal, Türk-Ermeni İlişkileri" konulu sergi açılışın konuşma yaptı; Yüzyıllarca bu topraklarda kardeşçe yaşayan Osmanlı milleti ve Ermeni milleti doğru ılımlı millet idi. 1915’de Çanakkale savaşı meydana geldiğinde bu milletin bütün evladı Çanakkale de oldu. Tabi diğer cephelerde Milletin bu evlatlarının, vatanın müdafaası anlamında mücadele ortaya koydu.Cephede olan genç eğitimli neslin,Cephelerde olmasını fırsat bilen "Dış güçler"Ermeni  tebayı sadıka,Osmanlıya karşı kışkırttılar ve Milletimizin evlatları,kadınları,çocukları hünharca katledildi.Bunun akabinde Ermeni vatandaşlarımızın değişik alanlara gönderilmesi ve katliam olarak tanıtılması bir milletin ruhuna ve medeniyet anlayışına asla yakışmayacak ifadelerdir. Basın ve sermaye elinizde olduğu müddetçe bu işin reklamını kimin yaptığı önemli ilk soykırım olarak bu işi tanıtan ‘Fransa’nın’  olması çok enteresandır. Çünkü Ermenilerin orada diasporası en güçlü bir şekilde temsil ediyor dedi.

"ECDADIMIZIN BİR SOYKIRIM YAPTIĞI KANAATİNDE DEĞİLİZ"
1915 Ermeni olaylarıyla ilgili açıklama yapan Yıldız, "Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bu konuda gerekli açıklamaları yapıyorlar. Bu konu tarihçilerin konusudur. Biz arşivlerimizi, genelkurmay dahil olmak üzere açmaya hazırız. Buyursunlar gelsinler bu konuda iddiası olanlar karşılıklı arşivlerimizi inceleyelim. Asla ecdadımızın bir soykırım yaptığı kanaatinde değiliz. Tarihçilerimizin bu konudaki görüşlerini önemsiyoruz. Biz arşivlerimizi hazır tutuyoruz. Her türlü belgemiz var. Karşı iddiası olanlar da arşivlerini açsınlar tarihçiler bu konuda kararlarını versinler" şeklinde konuştu. 
AK Parti'li Haydar Ali Yıldız: 'Ecdadımızın Soykırım Yaptığı Kanaatinde Değiliz',

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 21:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih
fatih - 9 yıl Önce

bi ak partili olarak şunu dile getirmek zorundayım.gaziosmanşa da belediyecilik anlayışı sadece gop meydandan ibaret ya muhtarlar adam gübi görevini yapmıyor ya da erhan erol gibi siz de pek çalışmıyorsunuz sayın başkan

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153