banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Danışma Meclisini Gerçekleştirdi...

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığının Düzenlediği,Ekim ayı danışma meclisi büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Danışma Meclisini Gerçekleştirdi...
 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatının her ay düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı Gaziosmanpaşa kültür merkezi’nde , İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’nin, katılımı ile  gerçekleştirildi.


Kültür Merkezi’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısına, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, İlçeden Sorumlu Milletvekili Hüseyin Bürge, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,  Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Ünlü Demir,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz, İBB ve Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, Mahalle Başkanları, ve çok sayıda partili katıldı.


Açılış konuşmasını AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal yaptı. Çok yoğun programına rağmen danışma meclisine katılan İstanbul  Milletvekili Hüseyin Bürge’ye teşekkür ederek başlayan Pirdal,AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiye’de hayal dahi edilemeyen hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirti.





Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2014, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153