banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa ekibi referanduma hazır

AK Parti Gaziosmanpaşa ekibi referanduma hazır

AK Parti Gaziosmanpaşa ekibi referanduma hazır
AK Parti  Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı referandum çalışmalarında  görevlendirilen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yöneticileri belli oldu.
Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Osman Gürel  ve program sorumlusu Murat Atbakıcı oldu.
 
SKM başkanı Osman Gürel,AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nden gelen talimatlar doğrultusunda önümüzdeki günlerde hem saha çalışmalarına hem de eğitimlerine başlayacağız dedi.


AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, referandumda yüzde 75 oranında "evet" oyu hedeflediklerini söyledi. Oy oranının daha da yukarı taşımak için canla başla çalıştıklarını ifade eden Pirdal, "Anayasa değişikliği Cumhurbaşkanımıza sunuldu, onayını bekliyoruz. Onayın hemen ardından sahaya ineceğiz. 1 Şubat’ta çalışmalar başlayacak ve 15 Şubat’a kadar teşkilatlara hizmet içi eğitimler verilecek." diye konuştu. 60 gün içinde referanduma hazır olacak şekilde çalışacaklarını, 16 mahalle de hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Pirdal,Referandum ile, ya koalisyonlu, darbeli, vesayete boyun eğen bol krizli, geçmişimizin geri dönmesi ihtimaliyle yaşayacağız. Ya da İstikbal ve İstiklal mücadelesini kazanmış, istikrarlı, Allah'tan başkasına boyun eğmeyen güçlü Türkiye'ye evet diyeceğiz.Bizim oyumuz belli, şahlanan bir ülke için 'evet' diyeceğiz. Bu partiler üstü bir seçim olacak, siyasi bir seçim değil. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacaktır ve bu nedenle de en az iki katı daha çok çalışmamız gerekiyor dedi." 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153