banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı Basın İle Bir araya Geldi ...

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal ve İlçe başkan yardımcısı Tanıtım Medya birim başkanı Metin Dabak ile beraber yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı Basın İle Bir araya Geldi ...
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanlığı tarafından organize edilen basın toplantısında yerel ve ülke gündemi konuşuldu.
Sohbet havası içerisinde geçen toplantıda 15 Temmuz’dan bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında slayt eşliğinde gazeteciler bilgilendirildi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal konuşmasına,15 Temmuz gecesini anlatarak başladı.


Pirdal; 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kirli tezgahını hep beraber  gördük ve milletin demokrasiye devlete bayrağa nasıl sahip çıktığını da görmek nasip oldu bize. Gençlik kollarımızın söylediği bir sözün değerlendirmesini yaparak başlamak istiyorum. Gençlere ” X kuşağı Y kuşağı Z kuşağı gibi nitelendirmeler vardı.”Ancak 15 Temmuz da hain kalkışmayı bertaraf eden öncüler gençler olarak ağırlıktaydı. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla ve erkeğiyle hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin ve bu toplumun herkesimi kendi özgürlüğüne vatanına, bayrağına karşı kalkışılan hain girişimi hep beraber bertaraf etti. Hepinizin bildiği üzere ilk andan itibaren o iğren girişimin darbe girişimi olduğunu öğrendiğimiz de Türkiye deki bütün medya kuruluşları Gazeteler,Radyolar ve Televizyonlar ortak bir tavır koydular."Milletimiz bu yapıya ve bu girişime sert bir tokat atarak gerekli cevabı vermiştir.

 
Devletimiz bu hain yapıyla uğraşmaya devam ediyor…


15 Temmuz'da FETÖ üyelerin ülkenin birlik ve bütünlüğüne kast eden bir girişimde bulunduğunu belirten Pirdal;O hainler ile işbirliği yapan binlerce hakim, savcı, öğretmen, askeriye'nin ve emniyetin içerisine sızmış yapı ile irtibatı olan kişiler açığa alınarak görevden uzaklaştırıldı. Örgüt ile bağlantılı olan kişilerin her yerden ilişkileri kesildi.Gaziosmanpaşa’da da 80 civarında hakim ve savcı ciddi sayıda memur görevden el çektirildi. Daha önce dershane olarak faaliyet gösteren 11 tane eğitim kurumu kapatıldı. 3 tanede öğrenci yurdu kapatıldı. Bu öğrenci yurtları ise devletin kontrolünde devam edecektir dedi. 



Pirdal;“Arzu ettiğimiz şey şudur ki; Türkiye de ortaya çıkan tablo Milli birlik tablosudur. Milletimiz bütün unsurlarıyla etnik ve mezhebi ile devletinin, milletinin ve bayrağının yanındadır. Bu tablonun devam etmesini arzu ediyoruz, bunun adına da  biliyorsunuz Siyasi parti genel başkanları Yeni Kapı Ruhu olarak ortaya koydular.Dedi.
Demokrasilerin en önemli unsurları arasında yer alan;Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın sağlanmasında oldukça önemli bir yeri vardır. Bu anlamda ben tekrar gazeteciler gününüzü tebrik ediyor işlerinizde başarılar diliyorum diyerek konuşlarını sonlandırdı.


Soru cevap şeklinde giden toplantı daha sonra ilçe başkanı Şahin Pirdal’ın basın mensuplarına takdim ettiği plaket ile sona erdi.

Gphaber.com İmtiyaz Sahibi Gülsüm Şahin,İlçe Başkanı Şahin Pirdal'ın elinden Plaket aldı.



Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153