banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa'da Bayramlaşma

Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Bayramlaşma programına katıldı.

AK Parti Gaziosmanpaşa'da Bayramlaşma

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığnda Kurban Bayramı'nın 2.gününde bayramlaşma programı gerçekleştirdi.


AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığındaki programda konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız,"
Kurban Bayramı ve diğer bayramlar bizim milli ve manevi bayramlarımız. HepinizinKurban Bayramı'nı kutluyorum, nice bayramlar yaşamamız dileğiyle." dedi.


 Bakan Kaya burada yaptığı konuşmada, “Birlik beraberlik içinde askerimiz, polisimiz, korucularımız ve milletimizin de desteği ile tüm terör örgütleriyle güçlü bir şekilde mücadele edeceğiz. Allah bizim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah terörü bitirmiş olarak çok daha güzel bayramlar yaşayacağız.” dedi.

“2023 hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz demeden  sizlerle birlikte çalışacağız. Çünkü bu kahraman millet gerçekten çok daha iyilerini hak ediyor.  AK Parti teşkilatları her zaman yaşlının, yoksulun, mağdurun, kimsesizin yanında olmuştur. Özellikle mahalle teşkilatlarımız mahallesinde aç biri varken yatamayan insanlardan oluşmaktadır. Çünkü biz kimsesizlerin kimsesi olmaya geldik. Allah’ın izniyle daha fazla çalışarak bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın şehit yakınlarını da hiç yalnız bırakmadığını biliyorum. Ama bu bayram şehit yakınlarımızla daha da yakından ilgilenmenizi sizlerden rica ediyorum.”

Gaziosmanpaşa teşkilatının kendisi için apayrı bir yeri olduğunu kaydeden Bakan Kaya, “Bugün burada kadınlar erkeklerden daha fazla, bu tabloyu görünce Gaziosmanpaşa teşkilatının neden ayrı olduğunu bir kez daha anladım. Kadın kardeşlerimizin fedakarlığı bambaşka. Ben bunu teşkilattan gelen biri olarak söylüyorum. Çocuk yaşlarından itibaren annesi kadın kollarında çalışan bir çocuk olarak bu fedakarlığı yaşadım. Daha sonra bir genç, bir eş olarak yaşadım  ve şimdi de iki çocuk annesu olarak yaşıyorum. Bizim yaptığımız fedakarlık erkeklere nazaran daha fazla” şeklinde konuştu.

“Göğsü iman ve vatan sevgisi dolu bir gençliğimiz var”

15 Temmuz gecesi göstermiş oldukları mücadeleden dolayı gençlere teşekkür eden Bakan Kaya, “15 Temmuz gecesi meydanlara ilk koşan kadınlarımız ve genç kardeşlerimizdi. Buradan kadınlarımızı ve gençlerimizi tebrik etmek istiyorum. Biz hep ‘gençlik nereye gidiyor, gençliği kayıp mı ediyoruz.’ diyorduk.  Ama  15 Temmuz'da şanlı, kutlu bir gençliğimiz olduğunu gördük. Bizim göğsü iman ve vatan sevgisi dolu gençlerimiz var. Malesef 15 Temmuz hain darbe girişiminde  çocuklarımız da şehit oldu. 15 Temmuzda 11 tane çocuğumuz şehit oldu” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından  ilçe yöneticileri ile  tek tek bayramlaşıldı.


Bayramlaşma Programına;
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız ,Ak Parti Gaziosmnapaşa İlçe Başkan Yardımcısı Osman Gürel,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta Katıldı.


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153