banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa’dan Ankara'ya çıkarma

Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve Teşkilat Başkanı Recep Aslıyüksek eğitim için Ankara'ya gittiler.

Ak Parti Gaziosmanpaşa’dan  Ankara'ya çıkarma
Türkiye genelinde 29 Kasım - 10 Aralık tarihleri arasında kongreleri tamamlanan, Ak Parti İlçe Başkanları ve İlçe Teşkilat Başkanları Teşkilat içi eğitim programına çağrıldılar.

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen eğitimde toplam 224 İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilat Başkanı katıldı.


AK Parti Genel Merkezdeki Teşkilat eğitimi dersleri, Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu Teşkilat Başkan yardımcıları; Mahmut Görsu,Murat Yıldırım,Nesrin Ulema ,Mehmet Emin Ekmen,Genel Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Nurettin Nebati, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Köksal, Genel Merkezde Salonda Derslere girerek ilçe Başkanlarına ve ilçe Teşkilat başkanların teşkilatlanma hakkında eğitim verdiler.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, yaklaşan genel seçimlerde, bugüne kadar olduğu gibi teşkilatın gücüne inanılarak yapılacak çalışmaların AK Parti’yi yine başarıya taşıyacağını söyledi.

“Başarıya, teşkilatın gücü taşıyacak”
Süleyman Soylu, teşkilat kadrolarını, devlet kademeleriyle olan ilişkilerinde dikkatli davranmaları gerektiği hususunda uyararak, şunları kaydetti:

“Sizin ilçe teşkilatınızdaki gücünüzü istismar etmek isteyen olabilir. Kendilerine maddi, manevi güç devşirici imkanlar sağlamak isteyenler olabilir. Bu dava, sadece hunhar saldırılarla karşı karşıya değildir. Bizlerin gücünü istismar ederek bir şekilde istismar üzerinden o gücü devşirmeye çalışanların bilinçli ya da bilinçsiz saldırılarıyla da karşı karşıyadır. En yakın arkadaşlarınız, mesai arkadaşlarınız devlet kademelerindeki ilişkilerini sizlerle girift hale sokmaya çalışabilirler. Bunlara müsaade etmediğiniz sürece bu milletin vermiş olduğu sorumluluğu yarına taşıma noktasındaki sorumluluğu ortaya koyabiliriz. Mal, makam, zenginlik, sermaye bunların hepsi dünyevidir. Bizim üzerimizde kalacak en temel miraslardan bir tanesi şudur; ‘Benim babam, dedem, büyüğüm bu ilçede ilçe başkanlığı yaptı, haklının hakkını gözetti, adaletli davrandı, kimseye istismar yapmadı, herkesi kucakladı, kuşattı, kimseyi ötekileştirmedi, kimseye etnik kökeninden, düşüncesinden, siyasi anlayışından farklı davranmadı’ demek mirasların, sermayelerin, makamların en büyüğüdür, onurların, şereflerin en büyüğüdür.”

AK Parti’nin güçlü bir teşkilat olduğuna ve teşkilat bilinciyle çalışmanın önemine vurgu yapan ve yaklaşan genel seçimlerde, bugüne kadar olduğu gibi teşkilatın gücüne inanılarak yapılacak çalışmaların AK Parti’yi yine başarıya taşıyacağına dikkati çeken Soylu, “İnşallah 8 Haziran sabahı gazetelerde şunlar yazacak; ‘İşte AK Parti’nin zaferi, işte milletin zaferi, işte Türkiye’nin zaferi’. Bu büyük mutluluktan bir tek arkadaşımızın yoksun kalmasını istemiyoruz. Sandıklardan çıkacak her oy, bizim 2023 hedefleriyle buluşmamızdır, her oy Türkiye’nin kendi uçağını yapmasıdır, kendi arabasını yapmasıdır, kendi istihbarat uydusunu yapmasıdır. ‘AK Parti’ diye Türkiye’nin dört bir yanında çığlık gibi yükselecek her oy Türkiye’nin dünyanın ilk 10 büyük devleti arasında olmasıdır. Zengin, demokrat, özgür ve güçlü bir Türkiye olmasıdır” değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153