banner171

AK Parti Gaziosmnapaşa Teşkilatlarından Kızılay'a Kan Desteği

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, il genelinde Türk Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlattı.

AK Parti Gaziosmnapaşa Teşkilatlarından Kızılay'a Kan Desteği
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen kampanya ile Gaziosmanpaşa Teşkilatı, Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunuldu.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, başkanlığında, partinin yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri tarafından, Türk Kızılay’ına kan bağışı yapıldı. 

Korona virüsü (Kovid19) salgını nedeniyle azalan kan stoklarına destek amacıyla başlatılan kampanyaya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’da destek sağladı.


AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, kan bağışının önemine değinerek, hayat kurtarmak adına destek verdiklerini söyledi. Tüm vatandaşları kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet eden Acar, “Ne zaman ihtiyaç olduğu belli olmaz, tedbirli ve hazır olmamız lazım. O yüzden bu güzel faaliyeti desteklemek için buradayız” dedi.

İlçe Başkanı Acar, “Özellikle pandemi döneminde Kızılay’ımızın neler yaptığına şahit oluyoruz. Son derece başarılı bir şekilde bu süreci tamamladık. Kan stoklarının bittiği ile alakalı duyum geldiğinde biz de teşkilatımız ile birlikte kampanyaya katılarak Türk Kızılay’ının eksiğine katkıda bulunmak istedik” İlçe başkanlığı olarak Türk Kızılay'ı ile düzenlediğimiz "Kan Ver, Can Ver" kampanyası için Gaziosmanpaşa Meydanı ve Hürriyet Mah. 500 Evler Caddesi'nde kurduğumuz çadırlarda kan bağışlayarak 1905 kişiyi hayata bağlayan 635 hemşehrimize ve teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153