banner171

AK Parti GOP Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirdi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti GOP Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirdi.
 AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları  Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi.


Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantıya ,Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Birim Başkanı Rabia Kalender İlhan, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Hicran Çakmak ,İl Yönetim Kurulu Üyeleri Neriman Özlü, Esra Yılmaz ,Milletvekili adayları Reşide Yüksel,Mahmut Bayat,Kurucu Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Zekiye Çapan,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve kadın kolları yöneticileri ile partililer katıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Anne olarak eş olarak, kardeş olarak, evlat olarak, hepsinden önce ve en önemlisi insan olarak hayatımızın ayrılmaz parçası olan kadınlarımızı temsilen burada bulunmaktayım. 

Nasıl Tarih boyunca devletlerin harcını yoğuran kadınlarımızsa, İstiklal Harbimizin görünmez kahramanı da yine kadınlarımız olmuştur.  Dişiyle tırnağıyla emeğiyle yeri geldiği zaman canıyla bu toprakları bizlere vatan kılan  Şerife Bacıların Hayme Ana nın Nene Hatun ların Kara Fatmaların tarihimizde mücadeleci azimleriyle dirayetleri ile efsane haline gelmiş kadınların 2002 yılı öncesi Türkiye’sinde bizim ablalarımızın annelerimizin yaşadığı zor şartlar altında karanlık despot zihniyetlerle mücadele etmekle hayatlarını geçirmiş,  tüm imkânsızlıklara rağmen, 27 Mayıs -12 Eylül -28 Şubat gibi kazınmış kara günleri yaşayarak baskılara aldırmadan mücadele eden,  Hiçbir zaman yılgınlığa düşmeden, yeise kapılmadan umudu daima diri tutarak baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş meğer diyerek hak bildikleri yolda halis niyetle yürüyen kadınlarımız vardır.
Bizler bu kadınlarımızın ardından emeklerinin izinden davamızın bilincinde, Sayın Cumurbaşkanımız Partimizin Kurucu Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın yolunda, Kadınların omuz vermediği, sahip çıkmadığı bir demokrasi mücadelesinin başarıya ulaşması mümkün olmadığını bilerek 2023 hedeflerimize ulaşma konusundaki kararlığımızla, İlçemizin ev kadınlarına, çalışan kadın işçi ve esnaflarımıza, özellikle genç kızlarımıza tüm seçmenlere bir bir ulaşarak dokunmadığımız yürek bırakmadan tüm teşkilatımla birlikte aynı 1 Kasım Seçim Çalışmalarımızda olduğu gibi sokak sokak kapı kapı dolaşarak, tüm içtenliğimizle, samimiyetimizle kapılarını aralayarak gönüllerinde yer edeceğiz,  Sadece seçimlerde kapımızı çalıyorlar algısını hiçbir seçmenimizin yüreklerinde olmayacak güçlü teşkilatımız sayesinde.
Anadolunun Trakyanın Batının Doğunun tüm çilekeş kadınlarımızın, Suriye de Irak ta Türkmenistan da ve dünyanın dört bir yanında zülüm altında baskı altında tehdit altında yaşayan mağdur ve mazlum kadınların sesleri olan bizler bu kutlu yürüyüşü yorgunluk nedir bilmeden hevesle ‘Siyaset millet için yapılır, milletle birlikte yapılır, gücünü milletten alır’ ilkesini benimseyerek milletimiz için davamız için cihat ımızı inancımızla kutlu yürüyüşümüz devam edecektir.

Durmak yok, yola devam diyerek çok çalışacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız Danışma Meclisimizi hayırlara vesile olsun dedi.

Toplantı, teşkilat birimlerinin bir aylık faaliyetlerini sundukları sunumlarla devam etti. Teşkilat faaliyetlerinin ardından protokol konuşmaları gerçekleşti. 

Toplantıda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Milletvekili adayları Reşide Yüksel, Mahmut Bayat, gündemi değerlendiren bir açılış konuşması yaptı.
Danışma Meclisinde 16 Mahalle başkanlarına ve teşkilatlarına gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı plaket verildi. 


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 00:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153