banner171

AK Parti GOP Teşkilatı Kongresi için Ankara'ya akın etti...

AK Parti Büyük Kongresi için partililer Ankara'ya akın etti...

AK Parti GOP Teşkilatı Kongresi için Ankara'ya akın etti...
 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı,AK Parti'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'nin yapılacağı Arena Spor Salonu'nda hazır bulunmak üzere otobüsle Ankara'ya hareket etti. 6  otobüs  ve çok sayıda hususi otomobil ile şafak vakti Başkent yolunu tutan Gaziosmanpaşa  teşkilatları, 40 bin kişinin katıldığı kongrede Davutoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. 

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşecek kongreye, ilçe teşkilatı,kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili ile çıkarma yaptıklarını belirtti.

YENİ BİR ŞAHLANIŞ
Kongrenin yeni bir şahlanış ve yeni bir atılım olacağını ifade eden Pirdal; ' Kongre'de hem Partimiz adına hem de Milletimiz adına birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz. AK Parti Türkiye'nin partisidir. İçerisinde yaşadığımız günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarına ve vatan hainlerine duruşumuzla cevap vermiş olacağız. 
Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı ve tüm organları olarak kongremize coşkulu bir kalabalık ile katılım sağladık.Bu kongreden güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Milletimize hayırlı olsun diyerek konuştu' 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153