banner171

Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Acar,İş Adamı Mustafa Alkan'ı Ziyaret etti...

Ak Parti Gaziosmnapaşa ilçe başkanı Serkan Acar, Gaziosmanpaşa’nın sevilen iş adamlarından Mustafa Alkan’ı ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Acar,İş Adamı Mustafa Alkan'ı Ziyaret etti...

Serkan Acar, “Sanayi Tipi Ütü ve Pres Makineleri” alanındaki yatırımları ile Gaziosmanpaşa’da adını dünyaya duyuran iş adamı Mustafa Alkan’ı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Acar,ziyaretinde ilçe ekonomisine ve istihdamına verdikleri katkılarından ötürü kendisine minnettar olduğunu ifade etti. 



Sanayi Tipi Ütü ve Pres Makineleri yönetim kurulu başkanı Mustafa Alkan  İş yerini gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 1971 Yılından beri “Sanayi Tipi Ütü ve Pres Makineleri” Sektöründe faaliyet gösteren firmamızı, müşteri odağı temelinde uluslararası boyutta rekabet edebilir ürün ve hizmet üretebilen ve Ar-Ge faaliyetleri ile sürekli gelişen bir kuruluş haline getirmektir. Yenilikçi yaklaşımları teşvik ederek müşteri beklentilerinin de üzerinde ürün ve hizmetin sağlanmasını,Sektörümüzdeki yenilik ve gelişmeleri takip ederek uygulanmasını ve bu doğrultuda performansımızın sürekli geliştirilmesini sağlayacağız dedi.

Alkan,teşkilatının yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiğini ve çalışmalarında başarılar dileğini belirterek ziyaretten memnun kaldıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153