banner171

AK Parti Milletvekillerinden Gaziosmanpaşa'ya Teşekkür Ziyareti

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Marker Esayan ve Milletvekili adayları Ömer Faruk Aydemir,Buğra Babur,Emre Ete Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekillerinden Gaziosmanpaşa'ya Teşekkür Ziyareti
 AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Marker Esayan ve Milletvekili adayları Ömer Faruk Aydemir,Buğra Babur,Emre Ete Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanlığına  teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekilli ve adayları ilçe merkezinde;Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal,İl Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Sakallı,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Kadın Kolları İl yönetim kurulu üyesi Nagihan Yılmaz ve partililer karşıladı.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Marker Esayan teşekkür ziyaretinde konuştu;"7 Haziran seçimlerinden sonra bir hükümet kurulamadı.1 Kasım'da yapılan erken seçimden AK Parti Türkiye genelinde yüzünün akı ile çıktı.%57.4 alarak Gaziosmanpaşa İstanbul’da 3.oldu. Bu ilçede çalıştım Kadın Kolları, Gençlik Kolları,Mahalle başkanlarımız ve ilçe teşkilat mensubu arkadaşlarım çok özverili bilinçli bir şekilde çalışmalarına şahit oldum, Vekiliniz olarak teşekkür etmek istiyorum.


Esayan ;1 Kasım seçimlerinde seferberlik vardı. Herkes canla başla sıkı sıkıya sarıldı. Bu seçim sizlerin sayesinde, Milletimizin sayesinde bayrama dönüştü. Sonuçlar ortaya çıktıktan sonra insanların ne kadar bilinçli olduğunu Ülkenin nasıl bir sırat köprüsünden geçtiğini ve ne bağdırelerden kurtulduğunu yüzlerindeki  rahatlama ifadesini sokak,sokak gezerek gördük.

Bir İnsanın Önce Davası Olması Gerek


Bir gazeteci olarak yazdığım bir makalede çok ilgi görmüştü. Bir insan hayatı boyunca amaçları, hedefleri, hayalleri vardır. Bu benim şahsi düşüncem bence en önemli şey insanın hayatında davası olmasıdır.Ve çok şükür bizim bir davamız var.Bu dava sadece partimizi ilgilendiren bir dava değil.Bu dava sadece Türkiye’yi ilgilendiren bir dava değil.Bu dava batıl ile hakkın adil ile adil olmayalım bir kavgasıdır dedi.

Ak Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı,Gönüllerin Vekili Gaziosmanpaşa’da yıllarca siyaset yapmış Ömer Faruk Aydemir ilçe ziyaretinde konuşmasında şunları dile getirdi; Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım ve Ak Parti çatısı altında siyaset yaptığım ilçem Gaziosmanpaşa yı, 1 Kasım da alınan %57 oy oranını yakaladığı için tebrik ediyorum. Gönül isterdi ki seçim sürecinde sadece 2 defa görev verilen ilçeme daha sık geleyim, %57 değil de çok daha fazlası için gayret ve çaba sarf edeyim. Ama SKM faaliyet ve programımızda yazılmayınca biz de elimizden geldiğince çevremizde çalışmalarımıza devam ettik.
Ama yine de her zaman bir ve beraber olmaya devam edeceğiz İnşallah. İlçe Başkan'ımız Şahin Pirdal başta olmak üzere Kadın Kolları Başkan'ımız. Zeynep Vurmaz Yiğit , Gençlik Kolları Başkan'ımız Eray Karadeniz ve tüm AK teşkilat mensuplarımızı yeniden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
 
Ak Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Buğra Babur konuşmasında;  “Asıl cefayı çeken, asıl gayret gösteren asıl emek sarfeden ve bu zaferde bu kutlu bayramda asıl hakkı olan sizlersiniz. O yüzden hakkınızı bizlere helal edin. Bu birliğimiz, bu beraberliğimiz daim olsun” dedi.



Ak Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Emre Ete konuşmasında; 7 Haziran da sonuç olarak baktığımızda olumsuz bir tablo gördük. Ama nedir "İslam da Mümin de yeis olmaz dedik".Ve biz yeise kapılmadık.Onun dışında ne yaptık tevekkül ettik sadece dua ile kalmadık,fiziki irade ve mücadele ile sahada son saniye ye kadar rehavete kapılmadan oylarımıza sahip çıkarak elimizden geldiğince çalıştık.Ve Rabbim bu emekleri zayi etmedi.Ben genç bir vekil adayı olarak her zaman söyledim ve yine söylüyorum,Cumhurbaşkanımıza,Başbakanımıza ve parti büyüklerimize teşekkür ediyorum.Çünkü gençlerin önemsenmediği hiçbir toplum,hiçbir kavim,hiçbir medeniyet ayakta kalamaz.Ak Parti bunu başararak gençleri önemsediğini bir kez daha görüyoruz. Dedi.



Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153