banner171

AK Parti ‘SEÇ’ Programı Gaziosmanpaşa'da Start Aldı!

Sandık esaslı çalışma kapsamında sandık başkanlarının kullanımı için hazırlanan mobil uygulamalaması ve diğer çalışma esaslarının anlatıldığı eğitim toplantılarına Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı start verdi.

AK Parti ‘SEÇ’ Programı Gaziosmanpaşa'da Start Aldı!

 Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, Anayasa Referandum öncesinde, seç programı ve bilgilendirme eğitimini Gopark Grand Salon'da gerçekleştirdi. Programa İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, il başkan yardımcıları Seckin Turan, Nadir Uzun, Cemal Sarıhan, Metin Karakaş, İbrahim Yıldırım, ilçe kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz, Gaziosmanpaşa ilçe yönetimi ve 944 sandık başkanı katıldılar.


Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın selamlama konuşmasının ardından,sözü Ak Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Celal ERDOĞAN, aldı.

Erdoğan konuşmasında
; SEÇ uygulaması sadece seçime yönelik bir uygulama olmadığını ve SEÇ geliştirilebilir olmasının yanında mevcut teşkilat yapısını ve diğer çalışmaları içinde barındıracak bir ortamdır. Siz kıymetli sandık başkanlarımızın ve tüm teşkilat mensuplarımızın şüphesiz çalışmalarımızda ki rolü ve önemi küçümsenemez. Sizler, insana hizmet anlayışıyla gece gündüz mesai kavramı olmadan gayret gösteren ve yine bugün burada fedakarca nice hizmetlere vesile olacak bir çalışmayı öğrenmek, takip etmek amacıyla buradasınız. Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere SEÇ uygulamamız, ilçe başkanlıklarımız tarafından belirlenen kullanıcılara verilen yetkiler çerçevesinde çalışma yapmamızı sağlayacaktır. Önümüzde hali hazırda bir seçim atmosferi diğer bir deyişle Referandum görülmektedir. Ülkemiz ve Milletimizin geleceği, refahı açısından önem arz eden bir süreçtir. Bu sürece katkı sağlayan bizler ve sizler olacaksınız ve tarih bizleri bir kez daha sayfalarına not edecektir. Ancak bizler bu süreçte çalışmalarımızı sıkı tutmak ve rehavete kapılmamak gibi bir zorunluluğa sahibiz. Her bir kardeşimin çalışması önemli ve başarı zincirine etki edecektir. Öncelikli yapmamız gereken sandıkta başarılı ve daimi bir yapılanmadır. Çünkü Ak Parti teşkilatları başarısını bu daimi süreçten ve istikrardan almaktadır. O yüzden her bir mahalle başkanımızın, her bir sandık başkanımızın sorumluluğu ve önceliği teşkilatlanmamızı sağlam bir şekilde kurup, çalışmalarımızı gayretle takip etmektir.” dedi.

Toplantıya katılan teşkilat mensuplarımıza teşekkür eden İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan sandık başkanları ve  teşkilat mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantı eğitim çalışmasının ve dilek temennilerin ardından son erdi.



Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153