banner171

Ak Parti ve MHP Gaziosmanpaşa için bir araya geldi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Serkan Acar,beraberindeki heyet ile MHP Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti ve MHP Gaziosmanpaşa için bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa’da 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ardından 31 Mart 2019 yerel seçimler için de Cumhur İttifakı’nın devamına karar veren Ak Parti ve MHP çalışmalarını hızlandırdı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Serkan Acar, İlçe başkan yardımcıları Kadın ve Gençlik kolları başkanları ile birlikte MHP Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Ahmet Özen’e nezaket ziyaretinde bulunarak 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Cumhur İttifakı kapsamında, istişare ve değerlendirmelerde bulundu. 

Acar; yapmış olduğu konuşmada; 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinin bugüne kadar yapılmış bütün seçimlerden farklıdır. Bu seçimlere MHP olarak kaç belediye kazanırız ve kaybederiz diye bakmıyoruz. Bu seçimlerde Milli bekamızın sağlam ve sarsılmaz demokratik esaslara bağlanması Türkiye’nin önünü kesebilecek sinsi kurgu ve kuşatmaları boşa çıkarmayı amaçlıyoruz. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin gelecek 1000 yılını taşıma hedefi ile temellenmiştir. Bu ittifakın özünde Vatan sevgisi ve Türk milletinin mensubiyet şuuru bulunmaktadır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı nasıl başarıya ulaşmışsa, 31 Mart’ta da aynı başarıları elde edeceğiz dedi.  
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar ve ekran


Ev sahibi Gaziosmanpaşa MHP ilçe başkanı Ahmet Özen, sözlerinin başında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; Bizim üzerimize düşen ne görev varsa ittifakımıza halel getirmeyecek şekilde çalışmak, Cumhur ittifakı ile Gaziosmanpaşa’da alınabilecek en üst noktada oya ulaşmaktır. MHP Gaziosmanpaşa İlçe başkanlığı olarak Ak Parti ile her alanda birlik ve beraberlik için çalışacağız dedi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153