banner171

Başkan Pirdal, kapı kapı referandumu anlatıyor

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,"Gece-gündüz demeden kapı kapı dolaşarak referandum maddelerini ve düzenlemelerin neler getireceğini halkımıza anlatıyoruz" dedi.

Başkan Pirdal, kapı kapı referandumu anlatıyor
 Toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisan referandumunu ve yeni sistemini anlatan Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

 Pirdal, 16 Nisan referandum süreci ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında esnaf  ziyareti yaparak bilgiler verdi.  Yeni sistemin neler getireceğini vatandaşlarla paylaşan Pirdal, fırıncıdan kuaföre, terziden manava kadar birçok dükkanda vatandaşla buluştu.Ayrıca sokaklarda gördüğü vatandaşlarla da konuşan Başkan Pirdal, hem sistemi anlattı hem karanfil verdi "Bu referandum milli bir davadır. Başkanlık sistemi ile Türkiye'de Cumhuriyet tarihinden bu yana devam eden siyasi istikrarsızlık sona erecek, koalisyonlar devri tarihe karışacak. Siyasette ve bürokraside karar alıp karar vermek daha da hızlanacak, böylece ülke kalkınması daha da hızlanacak" dedi.
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi

İlçe genelinde çalışmaların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Başkan Pirdal,Kadın Kollarımız kapı kapı gezerek 16 mahallede eş zamanlı başlattığı ev sohbetleri ile vatandaşlarımızı referandumda neden evet verilmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi.Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirerek, ilçemizde en yüksek yüzdeyle referandum sürecini tamamlayacağımızdan şüphem yok" diye konuştu.
Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Pirdal;Gençlik kollarımız evet gazetesi dağıtarak genç seçmenlerimiz ile bir araya gelip referandum ile ilgili gençleri bilgilendiriyorlar.
 16 Nisan tarihinde referandumdan çıkacak olan ’evet’ ile Türkiye’nin şahlanacağını söyledi. Daha huzurlu ve güçlü bir Türkiye için vatandaşların kararlarını evet yönünde vermesini istediklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153