banner171

Başkan Pirdal, Referandum Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal,16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalara hız verdi.

Başkan Pirdal, Referandum Çalışmalarına Hız Verdi
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal, referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve Cumhurbaşkanlığı sistemini vatandaşın daha iyi anlayabilmesi için sıkılmadık el,açılmadık kapı bırakmadan gece gündüz çalışarak Gaziosmanpaşa’da yeni rekorlar kıracaklarını söyledi.
 
  16 Nisan’daki referandumun parti meselesi olmadığını belirterek konuşmasına başlayan AK Parti  Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal, yeni Anayasa değişikliği ile öngörülen Cumhurbaşkanlı Hükümet Sisteminin  şu anki parlamenter sistemden daha demokratik bir hükümet sistemi olduğu, kuvvetler ayrılığının daha belirgin hale getirildiği, yeni sistemin ülkemize her alanda daha fazla istikrar getireceği, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde artarak devam edeceğini söyledi.

Pirdal, “Bizde her şey vatan içindir. Vatanını sevmeyen adamdan hiç bir şey olmaz. 16 Nisan’daki seçim de parti değil, vatan meselesidir.  Bu milleti tarih boyunca yok etmeye çalıştılar. Aynı emperyalist güçler 100 sene önce de ülkemizi istila etmek istediler. Dedelerimiz o zaman iman dolu göğüslerini siper etti. O zaman da hainler çıktı içimizden. Vatanı sattılar. 15 Temmuz akşamı yine denediler, ama yine başaramadılar. Oyunlarını millet bozdu” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153