banner171

Başkan Usta ; Elbi Tekstil Fabrikası'nı ve Çalışanlarını Ziyaret Etti...

Seçim trafiğine ara vermeden devam eden Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta ziyaretlere devam ediyor.

Başkan Usta ; Elbi Tekstil Fabrikası'nı ve Çalışanlarını Ziyaret Etti...
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta,Elbi Tekstil  Fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Usta'nın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Mahmut Yeter,Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve teşkilat mesupları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette fabrika idareci ve çalışanlarıyla sohbet etti.

Fabrika işçilerini ziyaret edip hatırlarını soran Başkan Usta işçilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.


İş yeri ziyaretlerine devam eden Usta Elbi Tekstil Fabrikası’nı ziyaret ederek çalışanlara seslenerek Gaziosmanpaşa’nın sorunlarını ve gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. Çalışanların yoğun ilgisine karşılık çalışanlara karanfil takdim eden Usta, ‘Bu sevgi seli, bu samimiyet bizleri daha çok memnun ediyor. Sizlere layık hizmetleri Gaziosmanpaşa’ya getireceğiz. Güzel projelerimizi sizlerin hizmetine açacağız. Sizlerle sürekli iletişim halinde olup sadece seçim zamanı değil diğer günlerde de gelip sorunlarınızı dinleyip sizleri ziyaret edeceğiz.’ Dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Fabrikanın kapasitesi ve çalışması hakkında bilgiler verdi ; Elbi Tekstil Yıkama 1990 yılında kurulmuş olup, teknolojisini her geçen gün yenileyerek faaliyetlerine devam etmektedir. 

Hedefimiz sektörde aranılan bir kurum olmaktır.
Firmamız bünyesinde tekstil ürünlerinin yıkama ve terbiye işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Kendi alanında uzman; profesyonel bir kadro ile çalışan firmamız; kot yıkama ve denim terbiye konularında hizmet vermektedir.Güvencemiz; tecrübemiz, iş ahlakımız ve çalışma hırsımızdır. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153